Bosch
Bosch PIF651HC1E Beépíthető indukciós főzőlap
  • Cikkszám: 292739
Bosch

Bosch PIF651HC1E Beépíthető indukciós főzőlap

  • Cikkszám: 292739
164 900 Ft / db
189 900 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-25 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
1 649 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Főzőlap típus
Indukciós főzőlap
Beépítési szélesség
56 cm
Beépítési mélység
5,1 cm
Beépítési magasság
49 cm
Főző zónák száma
4 db
Teljesítmény
7 400 W

Főzőlap szabályozása egyszerűen.

Néha Ön is belekavarodik a főzőlap beállításaiba? A DirectSelect intuitív vezérlőpanel segítségével kiválaszthatóak a főzési zónák és beállíthatóak a kívánt teljesítményszintek - közvetlenül, gyorsan és egyszerűen.

Nincs több odaégett étel.

A sütés alapfeltétele a megfelelő hőmérséklet. Ha túl magas, a legjobb steak is hamar odaéghet. A PerfectFry Plusszal ez már a múlté. A PerfectFry Plus érzékelő folyamatosan figyeli a serpenyő hőmérsékletét, megakadályozva ezzel az étel odaégését. És ez sok más étel esetén is működik: 11 előre meghatározott hőmérséklet közül választhat 70 és 220 C között, így minden alkalommal tökéletes eredményt érhet el.

Részletes ismertető

Egyszerű módja a főzőlap szabályozásának.

Mostantól csak a főzésre kell koncentrálnia. A csatlakoztatott páraelszívót a főzőlap és a Home Connect alkalmazás automatikusan vezérli. Mindez egy algoritmus alapján történik, amely a főzőlap beállításai alapján állítja be a páraelszívó teljesítményét. Konyhája szagoktól és gőztől mentes, és nem kell többé az ujjlenyomatok letörlésével bajlódnia. Ez az új, még könnyebb módja a főzésnek.

Az Ön főzőlapja, az Ön döntése!

Mostantól még egyszerűbb a mindennapi rutin, például a tökéletes főtt tojás elkészítése 5:45 perc alatt. A kedvencek gomb segítségével tárolhatja a tökéletes beállítások kombinációját, például a főzőlap erejét és az időzítőt. Vagy hozzáadhatja a páraelszívó fényvezérlését. Csak csatlakoztassa főzőlapját a Home Connect fiókjához, és induljon könnyedén a napja.

A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.

Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

Egyszerű módja a megfelelő főzőlap-hőmérséklet beállításának.

A megfelelő hőmérséklet beállítása sosem volt még ilyen egyszerű. A Frying Sensor Assistant lehetővé teszi kedvenc fogásainak tökélyre fejlesztését. Csak válasszon ki egy receptet a receptappjaink valamelyikéből vagy kérdezze Alexát a megfelelő hőmérsékletről. A PerfectFry Plus érzékelő hőmérséklet-beállítása továbbításra kerül a főzőlapra, és már kezdheti is a főzést. Fejlett érzékelőtechnológiájának köszönhetően automatikusan szabályozza a serpenyőben lévő hőmérsékletet, így az étel garantáltan nem ég oda többé.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés