Bosch
Bosch PVS631HB1E Beépíthető indukciós főzőlap
  • Cikkszám: 292745
Bosch

Bosch PVS631HB1E Beépíthető indukciós főzőlap

  • Cikkszám: 292745
179 900 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
1 799 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Főzőlap típus
Indukciós főzőlap
Beépítési szélesség
56 cm
Beépítési mélység
5,1 cm
Beépítési magasság
49 cm
Főző zónák száma
4 db
Teljesítmény
6 900 W

Főzőlap szabályozása egyszerűen.

Néha Ön is belekavarodik a főzőlap beállításaiba? A DirectSelect intuitív vezérlőpanel segítségével kiválaszthatóak a főzési zónák és beállíthatóak a kívánt teljesítményszintek - közvetlenül, gyorsan és egyszerűen.

Főzzön nagyobb edényekben is könnyedén!

Nagyobb méretű edényben szeretne főzni, esetleg sütőtálcát szeretne használni az indukciós főzőlapon? A CombiZone segítségével összevonhat két kör alakú főzőzónát. Ez több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosít a méretesebb edények melegítésére.

Részletes ismertető

Egyszerű módja a főzőlap szabályozásának.

Mostantól csak a főzésre kell koncentrálnia. A csatlakoztatott páraelszívót a főzőlap és a Home Connect alkalmazás automatikusan vezérli. Mindez egy algoritmus alapján történik, amely a főzőlap beállításai alapján állítja be a páraelszívó teljesítményét. Konyhája szagoktól és gőztől mentes, és nem kell többé az ujjlenyomatok letörlésével bajlódnia. Ez az új, még könnyebb módja a főzésnek.

Az Ön főzőlapja, az Ön döntése!

Mostantól még egyszerűbb a mindennapi rutin, például a tökéletes főtt tojás elkészítése 5:45 perc alatt. A kedvencek gomb segítségével tárolhatja a tökéletes beállítások kombinációját, például a főzőlap erejét és az időzítőt. Vagy hozzáadhatja a páraelszívó fényvezérlését. Csak csatlakoztassa főzőlapját a Home Connect fiókjához, és induljon könnyedén a napja.

A legújabb főzési trükkök és tippek – minden egy helyen.

Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

Elöl csiszolt kivitel

Elöl csiszolt kivitel: Elegáns, vonzó kivitel csiszolt elülső oldallal

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés