Spirit of Gamer
Spirit of Gamer XPERT-K500 Gamer billentyűzet (CLA-XK500)
  • Cikkszám: 273216
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer XPERT-K500 Gamer billentyűzet (CLA-XK500)

  • Cikkszám: 273216

19 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Igen
Magyar billentyűzet
Igen

Az Xpert K500 egy erőteljes mechanikus billentyűzet, amelyet akcióra terveztek! Élvezze a reakciókészséget és a hosszabb élettartamot a barna spirit of gamer mechanikus kapcsolókkal: ultragyors válaszidő a membrán billentyűzetekhez képest. Nagy teljesítményű mechanikus billentyűi 60 millió billentyűleütést is kibírnak. Ultragyors, a billentyűk mindössze 60 gramm nyomást és 2 mm-es működési távolságot igényelnek.

PROGRAMOZZA  A SAJÁT MAKRÓIT

Az XPERT-K500 szoftvere lehetővé teszi a makrók programozását egy szerkesztőn keresztül. Lehet parancsikon, vagy multimédiás funkció: könnyedén hozzárendelheti a választott gombhoz. Akár 3 különböző profilt is létrehozhat, és több előre meghatározott effektus közül választhatja ki a háttérvilágítást, például neon, vaku, vagy árnyék.

TEGYE EGYEDIVÉ

Használja ki a billentyűk rgb háttérvilágítását, amely szintén testreszabható a szoftverrel! Lehetősége van vezérelni: 10 előre definiált rgb fény móddal (szivárvány, ütés, neon, stb.) a háttérvilágítás fényerejét és sebességét, valamint közvetlenül a billentyűzetről elérhető 10 másik rgb játékmóddal (fps, moba, mmo, stb.) köztük 2 teljes mértékben konfigurálható mód a belső memóriának köszönhetően.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés