Spirit of Gamer
Spirit Of Gamer Pro-M5 RGB Gamer egér, fekete
  • Cikkszám: 298786
Spirit of Gamer

Spirit Of Gamer Pro-M5 RGB Gamer egér, fekete

  • Cikkszám: 298786
7 699 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
76 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
8 db
Egérérzékenység
12 800 dpi
Szín
Fekete

USB csatlakozás: Az egér USB csatlakozással rendelkezik, ami egy megbízható és gyors kapcsolatot biztosít a számítógéppel. A vezetékes kialakításnak köszönhetően könnyen csatlakoztatható és használható.

Vezetékes kialakítás: A vezetékes kialakítás stabil és megbízható kapcsolatot biztosít a számítógéppel. A 170 cm hosszú vezeték elegendő mozgásteret biztosít a kényelmes használathoz.

Optikai szenzor: Az optikai szenzor pontos és stabil érzékelést biztosít az egér mozgásáról, ami fontos szempont a játékokban és más tevékenységek során.

Részletes ismertető

12800 DPI: Az egér 12800 DPI (dots per inch) felbontással rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors és pontos mozgást, valamint az érzékenység testreszabását az egyéni preferenciákhoz.

8 gombos: Az egér 8 gombbal rendelkezik, amelyek programozhatóak és testre szabhatóak a felhasználó igényeinek megfelelően. Ez lehetővé teszi a gyors hozzáférést a különböző funkciókhoz és parancsokhoz játék közben.

RGB világítás: Az egér RGB világítással rendelkezik, amely többféle színben és effektben állítható be. Ez lehetővé teszi az egyéni stílus kialakítását és a hangulat megteremtését a játékélmény fokozása érdekében.

Súly: Az egér súlya 125 g, ami ideális a kényelmes használathoz és az egér mozgásának stabilizálásához.

Telepítés: Az egér plug & play módon telepíthető, ami azt jelenti, hogy nem szükséges különösebb telepítési folyamatot végrehajtani. Egyszerűen csatlakoztassa az egér USB csatlakozóját a számítógéphez, és már használhatja is.

Méretek: Az egér méretei 12.5 x 8.4 x 4.6 cm, ami ideális az ergonomikus és kényelmes használathoz, valamint könnyen kezelhető a kézben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés