Nem találod amit keresel? Vissza a főoldalra >
Az akció csak 2021.11.27 és 11.28-án érvényes, vagy a készlet erejéig. Az akció kizárólag a megjelölt termékekre érvényes. A kedvezmény nem vonatkozik, az egyéb akcióban résztvevő termékekre. A kedvezmény csak 2021.11.27 és 11.28-án leadott vásárlások esetében, az akciós készlet erejéig érvényes, a www.euronics.hu oldalon feltüntetett Euronics Műszaki Szaküzletekben és webáruházunkban. Bolti vásárlás esetén a kedvezményes vételár az üzletben feltüntetett árból kerül levonásra, az akcióban résztvevő termékek esetében Webáruházunkban már a kedvezménnyel csökkentett ár kerül megjelenítésre. Az akcióban résztvevő termékek körét és az akciós árakat illetően, fenntartjuk a módosítási és változási lehetőséget. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk.

 

Exkluzív háztartási nagygép és beépíthető ajánlatok az Euronics-nál! 

Amennyiben hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép vagy tűzhely vásárlásán gondolkodsz, az Euronics Black Friday akciói ideális lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legjobb ár-érték arány mellett juss hozzá új háztrtási nagygépdehez.

Habár ebben az időszakban a jó áron elérhető hűtők, mosógépek, mosogatógépek és tűzhelyek széles palettája közül válogathatsz, érdemes a költségen kívül még néhány szempontot figyelembe venni egy új háztartási nagygép vásárlása előtt. Mielőtt elhatároznád magad egy modell mellett, érdemes átgondolnod, hogy pontosan mire is szeretnéd használni az új készüléket. 

 

Mekkora hűtőszekrényre van szükséged?

Hűtőből több méret közül is választhatsz. fontos szempont, hogy külön fagyasztószekrényt vagy fagyasztóládát szeretnél-e vagy esetleg a hűtőszekrényhez tartozzon fagyasztó rész is. Ebből is választhatunk alulfagyasztós, felülfagyasztós vagy side by side (SBS) kialakítást, ezutóbbinál már két ajtós nagyobb hűtőszekrényt tudsz vásárolni.

Mosógép vásárlás előtt állsz?

Az új mosógéped kiválszatásánál vedd figyelembe a háztartásod nagyságát illetve, hogy egy héten hányszor mosol. Ha naponta is elindítod a gépet, akkor érdemesebb egy nagyobb kapacitású 6-8 kg-os készüléket választanod az energiatakarékosság miatt. Egyes mosógépek nem csak mosásra, hanem szárításra is használhatóak, így spórolva meg a szárítógép beszerelését és lakást elárasztó száradó ruhákat.

 

Száradó ruhák helyett szárítógépet!

Kicsi a lakásod, esetleg penészesednek a falak, nem férsz már el a száradó ruháktól? A szárítógép lehet mindezekre a megoldás, ráadásul szekrényszáraz ruhákat tudsz kivenni a gépből, így rögtön elteheted a ruhákat a szekrénybe.  A kondenzációs szárítógépek csendesebbek, könnyebb elhelyezni őket, mert nincs szükség elvezető csövekre. Ha hőszivattyús szárítógépet vásárolsz, akkor akár 40% energiát is megtakaríthatsz. Te melyikre voksolsz?

 

Kell egy kis segítség a mosogatáshoz? Válassz mosogatógépet!

Mosogatógépből találsz kínálatunkban szabadonálló, beépíthető és asztali változatot is. Az asztali mosogatógép tökéletes albérletbe vagy kollégiumba is akár, 3-4 szett elmosogatására alkalmas így tökéletes megoldást nyújt, ha baráti vacsorát rendezel. A szabadonálló mosogatógép azoknak tökéletes választás, akik nem szeretnék megbontani meglévő konyhájukat vagy már a pult alá nem fér be sehova. Ha új konyhaépítés előtt állsz vagy meglévő gépedet cserélnéd le, akkor neked ajánljuk a beépítehtő mosogatógépeket. 

A kiválasztásnál fontos szempont még a terítékek száma is. A kisebb konyhákban egy 6 terítékes készülék is megállja a helyét, de nagyobb családok esetében 12-15 terítékes modell választását ajánljuk.

 

Mindened a sütés-főzés és keresed a tökéletes tűzhelyet?

Széles tűzhely kínálatunkból válogatva biztos megtalálod a hűséges társad, aki segít majd a családi vacsorák elkészítésében. Kiválasztásnál a fő szempont, hogy milyen tápellátás áll rendelkezésedre.  Sok szempontból biztonságosabbak a villanytűzhelyek, mint a nyílt lángot használó gáztűzhely. Ráadásul esetükben a hő felülről és alulról is érkezhet egyszerre, ami megkönnyíti a sütést, valamint egyenletesebb hőkibocsátás biztosít. A gáztűzhelyek ugyanakkor gazdaságosabbak és ezek a készülékek általában olcsóbbak is. A kombinált tűzhelyek esetében a gáz főzőlap egy elektromos sütővel társul. Ezekben a készülékekben egyszerre használhatjuk az elektromos sütő előnyeit anélkül, hogy a jól megszokott gáz főzőlapról le kellene mondanunk. Ilyenkor a főzőlap segít eldönteni melyik típust válaszd!

Főzőlapot keresel új konyhádba?

Segítünk megtalálni a tökéletes főzőlapot konyhádba, hogy a főzés öröm legyen! A gáz főzőlap kezelése egyszerű, gazdaságos, az ételek egyenletesen melegednek fel, és sokan csak erre esküsznek. A kerámialapos elektromos főzőlapok ugyanakkor pontosabb hőszabályzást tesznek lehetővé, esztétikusabbak, és rendkívül könnyen tisztíthatóak. Az indukciós főzőlapok a legbiztonságosabbak, a mágneses technológia csak az edények belsejét melegíti fel, így energiát is spórolhatunk. Használatához speciális edényekre van szükségünk, így ezek meglétével vagy beszerzésével mindenképpen számolnunk kell.

 

Black Friday akciók több száz termékre!

A Black Friday akcióink nemcsak háztartási nagygépekre és beépíthető termékeinkre érvényesek. Nézz körül üzleteinkben vagy webáruházunkban további kedvezményes ajánlatainkért!  

 

Hitelre is vásárolható háztartási nagygép Black Friday-kor?
Igen! A Black Friday kereti közt meghirdetett akciós nagygépek hitelre is megvásárolhatóak. Csak annyi a teendő, hogy a rendelést bolti átvételre kérjük, üzletben történő fizetéssel. Szakértő kollégáink segítségével a legjobb hitelfeltételek vehetők igénybe, és az aktuális hitelajánlatunkról is tájékoztatást adnak.

Mi történik, hogyha mégsem megfelelő a hűtőszekrény, mosógép?
Online vásárlás esetén most még több idő áll rendelkezésedre eldönteni, hogy valóban a megfelelő hűtőt, mosógépet vagy más nagygépet sikerült-e hazavinni a Black Friday-t jellemző nagy sietségben! Hogyha meggondolnád magad a vásárlást követően 30 napon beül, futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled a háztartási nagygépet, amennyiben előzetesen házhozszállítással rendelted meg.
 

Meg fog érkezni az online rendelt háztartási nagygép karácsonyra?
A biztonság kedvéért azt tanácsoljuk, hogy rendeld a terméket házhozszállítással, vagy Posta Pontra. Így gyorsabban hozzájuthatsz új tévédhez.JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen