Nem találod amit keresel? Vissza a főoldalra >
Az akció csak 2021.11.27 és 11.28-án érvényes, vagy a készlet erejéig. Az akció kizárólag a megjelölt termékekre érvényes. A kedvezmény nem vonatkozik, az egyéb akcióban résztvevő termékekre. A kedvezmény csak 2021.11.27 és 11.28-án leadott vásárlások esetében, az akciós készlet erejéig érvényes, a www.euronics.hu oldalon feltüntetett Euronics Műszaki Szaküzletekben és webáruházunkban. Bolti vásárlás esetén a kedvezményes vételár az üzletben feltüntetett árból kerül levonásra, az akcióban résztvevő termékek esetében Webáruházunkban már a kedvezménnyel csökkentett ár kerül megjelenítésre. Az akcióban résztvevő termékek körét és az akciós árakat illetően, fenntartjuk a módosítási és változási lehetőséget. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk.

 

Televízió ajánlatok - Black Friday 2021

A Black Friday, azaz a Fekete Péntek szokása az Egyesült Államokból indult világhódító útjára. Hagyományosan a hálaadást követő pénteki napon tartják üzletek milliói, amikor is a karácsonyi szezon előszeleként hatalmas leárazások alatt lehet az ajándéknak kiválasztott, vagy a saját célra szánt és régóta vágyott termékeket beszerezni. 

Az Euronics üzleteiben és webáruházában a korábbi évekhez hasonlóan idén is elképesztő akciókkal készülünk a 2021s Black Friday-re, így érdemes időben végigböngészni kínálatunkat a lehető legjobb ajánlatokért! Műszaki cikkeinkhez most kiemelkedően kedvezményes áron juthatsz hozzá!       

 

Exkluzív televízió és audio ajánlatok az Euronics-nál! 

Amennyiben televízió, soundbar és audio eszköz vásárlásán gondolkodsz, az Euronics Black Friday akciói ideális lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legjobb ár-érték arány mellett juss hozzá új televíziódhoz és hangrendszeredhez. 

Habár ebben az időszakban a jó áron elérhető televíziók széles palettája közül válogathatsz, érdemes a költségen kívül még néhány szempontot figyelembe venni egy új tévé vásárlása előtt. Mielőtt elhatároznád magad egy modell mellett, érdemes átgondolnod, hogy pontosan mire is szeretnéd használni az új készüléket. 

Filmnézéshez vagy játékhoz használnád sokat? Szükséges van az okos funkciókra is, hogy az online tartalmakat is követhesd? Nálunk biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő televíziót! Széles kínálatunkban megtalálhatod a szükséges kiegészítőket is, úgy mint fali konzolok, hdmi kábelek, hangrendszerek, soundbarok.

Black Friday akciók több száz termékre!

 A Black Friday akcióink nemcsak televízió termékeinkre érvényesek. Nézz körül üzleteinkben vagy webáruházunkban további kedvezményes ajánlatainkért!  

Hitelre is vásárolható televízió Black Friday-kor?
Igen! A Black Friday kereti közt meghirdetett akciós televíziók hitelre is megvásárolhatóak. Csak annyi a teendő, hogy a rendelést bolti átvételre kérjük, üzletben történő fizetéssel. Szakértő kollégáink segítségével a legjobb hitelfeltételek vehetők igénybe, és az aktuális hitelajánlatunkról is tájékoztatást adnak.

Mi történik, hogyha mégsem megfelelő televízió?
Online vásárlás esetén most még több idő áll rendelkezésedre eldönteni, hogy valóban a megfelelő tévét sikerült-e hazavinni a Black Friday-t jellemző nagy sietségben! Hogyha meggondolnád magad a vásárlást követően 30 napon beül, futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled a tv-t, amennyiben előzetesen házhozszállítással rendelted meg.

Meg fog érkezni az online rendelt televízió karácsonyra?
A biztonság kedvéért azt tanácsoljuk, hogy rendeld a terméket házhozszállítással, vagy Posta Pontra. Így gyorsabban hozzájuthatsz új tévédhez.

 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen