A játékban való részvételhez
töltsd ki az alábbi űrlapot!


Hozzájárulok, hogy a megadott email címemre a Vöröskő Kft (Euronics Műszaki Áruházlánc) reklám üzeneteket küldjön, a kiküldésre kerülő üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) nyomon kövessék és azok alapján személyreszabott ajánlatokat küldjenek.

Ismerd meg jobban a nyereményt

Kompakt kialakításban maximalizált teljesítmény

A PicoBaristo olyan kompakt készülék, ami nagy választékával kényezteti a kávé imádókat. A felhasználói felületen specialitások széles választékából választhatsz egyetlen gombnyomással. Az AquaClean szűrőnek köszönhetően pedig akár 5000* csésze kávét élvezhetsz vízkő mentesítés nélkül.

Saját felhasználói profil

Saját felhasználói profilt állíthatsz be és menthetsz el. Így eltárolhatod a kávés és tejes italok saját ízlésednek megfelelő hosszúságát. Az eszpresszókat, a hosszabb kávékat és más italokat is mindig a kedvelt módon készítheted el, egyetlen gombnyomással.

Nem csak okos, de szép is!

A kávégép minden apró részlete a lehető legjobb minőséggel készült. Az olasz tervezés és kivitelezés ihlette prémium ezüst kidolgozás kifogja állni az idő próbáját, akár klasszikus, akár modern konyhába is kerül. A letisztult, elegáns forma látványa, olyan ízletes megjelenés kölcsönöz a gépnek, mint amilyen a kávé, amelyet készít.
*A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípusoktól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól.
A játék időtartama: 2019.02.21-2019.04.21. A nyertest 2019.04.22-én, 12:00-kor sorsoljuk ki, és tesszük közzé facebook oldalunkon, illetve ezen az oldalon.A játék regisztrációhoz kötött, a nyeremény pénzre, vagy más tárgyra nem váltható be.

Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen