Bosch nyereményjáték Bosch nyereményjáték

Nyerd meg a Bosch szerszám vagy kerti gépek egyikét és vesd bele magad az őszi munkába a kertben!

Szeretnél te lenni a szerencsés, aki megnyeri nyereményünket?

Nincs más dolgod, mint a Facebookon a játék alatt kommentben megírni nekünk, hogy mi a következő kerti munka, ami rád vár!

A játék időtartama: 2022.09.29. - 10.13.

Játszom >>
Részletes játék- és adatvédelmi szabályzat

A nyeremények:

Bosch láncfűrész

Bosch UniversalChain 35 elektromos láncfűrész

A vezetékes UniversalChain könnyű (4,2 kg) és ergonomikus tervezésű a felhasználó maximális kényelméért. Az erőteljes, 1800 W-os, 12 m/s láncsebességű motor gyors vágást biztosít. A kompakt Bosch SDS-rendszer lehetővé teszi a lánc szerszámmentes és egyszerű feszítését és karbantartását. A nagy, oldalt elhelyezett olajtartály és a kényelmesen rögzített sapka garantálja az automatikus lánckenő rendszer egyszerű feltöltését. A robusztus visszarúgásgátló biztosítja a lánc teljes leállítását a biztonság érdekében. Ez a láncfűrész egyszerűen használható és irányítható, ezáltal ideális rönkök, ágak, illetve kis és közepes méretű fák vágásához.

Bosch magasnyomású mosó

Bosch AdvancedAquatak 140 magasnyomású mosó

A magasnyomású mosó teljesítménye ideális a legmakacsabb szennyeződések eltüntetéséhez is. A többféle fúvóka és a 140 bar nyomású szivattyú révén sokoldalúan alkalmazható tisztítási teljesítményt nyújt. Magasnyomású tömlődob a zökkenőmentes összeállításért. Gyorsabb autómosás az 550 ml-es, nagynyomású tisztítószer-adagoló fúvókával. Az AdvancedAquatak 140 eltávolítja a problémás, makacs szennyeződéseket sokféle felületről, például nagyméretű autókról, teraszokról vagy gépkocsibejárókról. A nagyméretű kerekek és a teleszkópos fémfogantyú rendkívüli mobilitást kínál a ház körüli munkák egyszerűbb elvégzéséhez. Gyorszáras csatlakozók és a pisztoly használat közbeni rögzítése az egyszerű takarításért.

Bosch sarokcsiszoló

Bosch GWS 9-125
Sarokcsiszoló

Kiemelkedő csiszolási/vágási teljesítmény a 900 W-nál leadott nagy teljesítmény és forgatónyomaték révén. Kategóriájában a legkönnyebben kezelhető a tenyérbeillő fogantyúméretnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően. Hosszú élettartam nehéz munkakörülmények és nagy munkaterhelés mellett a robusztus kialakítás és alkatrészek révén. Többcélú felhasználás a sebesség-előválasztó funkciónak köszönhetően.

Őszi levelek

Ismerd meg Bosch barkács termékkínálatunkat!

Nézd meg a többi Bosch termékünket is!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés