Az Euronicsnál már használt készülékeket is vásárolhatsz

Apple telefonok

A vásárló sokat spórolhat vele, ha a legújabb szériás okostelefonok helyett használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilt vesz. A legnagyobb gyártók csúcstelefonjai még sok évvel a kiadásukat követően is ugyanazt a felhasználói élményt nyújtják. Ha nincs lehetőséged, vagy kedved a mostani modelleket megvenni az Euronics ebben is tud segíteni. A webshopunkon már most megrendelhetőek a kedvezőbb áron elérhető használt készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állítottuk össze.

fekete és fehér iPhone

A vásárlók az utóbbi években tudatosabbak a mobilvásárlás terén is. Ritkábban cserélik le készülékeiket, az emelkedő árak miatt pedig kevésbé keresik az adott évben frissen kiadott, legújabb modelleket. Ez a vásárlói döntés nem csak gazdaságossági kérdés, de sokaknál egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság is. Ha te is így gondolkodsz, az Euronicsnál kedvező áron, de garantáltan megbízható forrásból és megfelelően bevizsgált, időtálló és jó állapotban lévő készüléket vásárolhatsz.

Spórolj okosan

A használt mobiltelefonok készlete az Euronicsnál jelenleg a korábbi években kiadott iPhone készülékekből áll. „A korábbi szériás iPhone-ok iránt az Euronicsnál is állandó az érdeklődés. Azok érték- és időtállóak, és a gyártó hosszú évekig biztosítja rájuk a szükséges frissítéseket. Éppen ezért első körben ezekkel léptünk be a használt eszközök piacára” – mondta Metykó Tibor, az Euronics marketing igazgatója. Az azonos szériájú új okostelefonokhoz képest a használt modellek akár 30-40%-kal alacsonyabb áron rendelhetők meg a webshopból.

Környezettudatos választás a használt eszköz vásárlás

„Nem titkolt célunk, hogy a vásárlókat mi is tudatosabbá tegyük a készülékhasználat terén. A használt eszközök újbóli alkalmazásával kevesebb jó állapotú termék végzi majd elektronikai hulladékként” – tette hozzá a vezető. A fiatalabb vásárlóknál amúgy is egyre kisebb a jelentősége annak, hogy a legújabb telefont tudhassák a zsebükben, sokkal inkább előtérbe kerülnek a környezettudatosság szempontjai.

Zöld iPhone telefon

Ha pozitív lesz a fogadtatás, más márkákra, illetve később más termékkategóriákra is tervezzük kibővíteni ezt a kezdeményezést, és már a készülékbeszámításhoz szükséges háttér megteremtésén is dolgozunk.”

Ellenőrzött termékek

A telefonok állapotát az Euronics erre szakosodott beszállító partnere ellenőrzi, szükség esetén javítja, tisztítja a készülékeket, és a külső és belső jellemzői alapján több kategóriába sorolja azokat. Az Euronics a legmagasabb kategóriájú, azaz esztétikailag és hardveres szempontból is a legjobb állapotban lévő mobilokat veszi át, és kínálja eladásra a webshopon.

A kereskedő a használt mobiltelefonokra is vállal szavatosságot, ami azokra a hibákra terjed ki, amelyek feltehetően már az áru átadásakor fennálltak, és a vásárlás időpontjától számítva egy éven belül jelentkeznek.

Hozzászólások letiltva.