Egyre több kényelmi szolgáltatás érhető el az Euronics webshopjában

Euronics Dyras Budaörs

A nyáron új szolgáltatásokkal tettük még kényelmesebbé és gyorsabbá az online rendelések kiszolgálását. A vásárlóink otthonukba, az Euronics üzletekbe és csomagautomatákba is kérhetik a kiválasztott termékeiket. Budapesten belül ráadásul már aznap megérkezhet a rendelésük, nemrégiben pedig egy új szolgáltatót is bevontunk a kiszállításba, hogy még gördülékenyebb legyen a folyamat.

Elektronikai eszköz akár már aznap

Idén júniusban az MPL-lel partnerségben vezettük be az aznapi kiszállítás lehetőségét a budapesti kerületekben. A vásárlóknak ehhez a szállítási információk megadásakor be kell jelölniük az aznapi kiszállítás opciót. Kis csomag (maximum 15 kg és 60x60x60 cm) esetén 1990 Ft-ért, közepes csomag (maximum 30 kg és 60x60x60 cm) esetén pedig 2490 Ft-ért tehetik meg.

A karácsonyi szezonra felkészülve bővítettük a házhozszállító partnereink körét. Az MPL által nyújtott, folyamatosan bővülő szolgáltatások mellett már a Dodo is kézbesíti majd a budapesti címekre. Az új partner segítségével kitolható a rendelés leadásának határideje. Az utolsó kilométeres logisztikai szolgáltató a 15 óráig leadott rendeléseket így még adott napon kézbesíti.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a 100%-ban magyar tulajdonú webáruházak között mi vagyunk az elsők, akik meg tudták teremteni az aznapi kiszállításhoz szükséges logisztikai hátteret” – mondta el Monostori Csaba, az Euronics e-commerce managere.

Euronics raktár

A vásárlók jellemzően olyan termékeket rendelnek aznapi szállítással, amikre valóban rögtön szükségük lehet. Ilyenek a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, a vízszűrő tartozékok, a headsetek és az állateledelek. De rendeltek már aznapi szállítással vasalót, asztali grillt és notebookot is.

Csomagautomatákba is kérhetjük a termékeinket

Az Euronics webshop vásárlói az MPL csomagautomatáiba is kérhetik a termékek kiszállítását. A csomagautomatás kiszállítás előnye, hogy a termékeket rugalmas időpontban vehetik át. Nem kell alkalmazkodniuk a futárhoz, a kiszállítás díja pedig alacsonyabb, mint házhoz szállítás esetén. Az Euronics webshopból 1190 Ft-ért rendelhetőek a közel 450, többségében 0-tól 24 óráig hozzáférhető hazai MPL csomagautomata bármelyikébe a termékek.

Csomagautomatába többnyire kisebb méretű termékeket rendelnek az Euronics vásárlók, ezek között is a kiegészítő termékek – kávék, mobiltokok, kábelek, vízszűrők, egerek, billentyűzetek és szódagép-tartozékok – fordulnak meg leggyakrabban az átvevőhelyeken. Esetenként háztartási kisgépeket – kenyérpirítót, turmixgépet, borotvát, hajformázót – és LEGO játékokat is rendelnek csomagautomatába a webshopból.

Precíz csomagolás, felesleges hulladék nélkül

Euronics raktár robotok

További újítás, hogy a logisztikai központunkban egy vadonatúj gép hajtogatja a kartondobozokat, ami amellett, hogy garantálja a gyors csomagolást, lehetővé teszi, hogy a vásárlók több termék rendelése esetén mindent egyetlen, esztétikus csomagban kapjanak kézhez. Így többé nem fordulhat elő az, hogy több eszközt külön időpontokban, több futár kézbesít. A modern gép a termékek méretéhez képest a legoptimálisabb méretben készíti el a kartondobozokat, így a lehető legkevesebb csomagoló- és kitöltőanyagot használja fel a rendelések biztonságos becsomagolásához.

Ingyenes is lehet a kiszállítás

Webshopunk még a hagyományos áruházaknál is bővebb kínálatot vonultat fel. A boltokban személyesen nem megvásárolható, de a weben elérhető termékeket a vásárlók viszont az üzletekbe is kérhetik, amivel megspórolhatják a szállítási költséget is – ilyenkor ingyenesen szállítjuk a kiválasztott áruházba a termékeket.

Hozzászólások letiltva.