Karácsonyi ajándék kisOkos a Teslával

tesla okosetetőből eszik egy kistermetű fehér kutya

Az adventi időszakban szeretünk lelassulni, elcsendesedni és töprengeni az év történésein. Azonban amíg nem szereztük be mindenkinek a tökéletes ajándékot, nem öltöztettük ünnepi pompába lakásunk, addig nem tudunk hátra dőlni ezekben a hetekben sem. A TESLA segítségével elkerülhetjük a karácsonyi véghajrát, a hosszú kígyózó sorokat és az értelmetlen vásárlásokat. Az alábbi tippek segítségével megtalálhatjuk a megfelelő ajándékot szeretteinknek, ráadásul az Euronics webshopjából néhány kattintással meg is vásárolhatjuk őket.

Távolról is biztonságban

Tesla bébiőr, háttérben alvó csecsemő

Ha a tökéletes baba-mama ajándék után kutakodunk, akkor bizony meg is találtuk! Az Tesla okos babakamera hatalmas segítség, amikor megérkezik az újszülött a házba. Mozgás-, hang-, hőmérséklet-, és páratartalom-érzékelő szenzorokkal rendelkezik, így a kisbaba akkor is biztonságban lehet, ha az édesanyja nincs éppen mellette. Altatódal lejátszásával gyorsabbá és szórakoztatóbbá válik az altatás, de a mikrofon segítségével hálószobánk kényelméből is megnyugtathatjuk az éjszaka közepén felriadó gyermeket.

Korszerű házőrzés

Ha több napot vagyunk távol otthonunktól, gyakran elfog az a bizonytalan érzés, vajon mindent rendben találunk-e, amikor haza érkezünk. Hiába töltik szüleink a gondtalan nyugdíjas éveket utazással és túrázással, ez a kérdés bizonyára az ő fejükben is megfordul. Idén karácsonyra biztonságot is ajándékozhatunk nekik! A Tesla Otthoni 360°-os biztonsági kamera folyamatosan figyeli a mozgást a környezetében és automatikus elfordul mindkét tengelyen, hogy lekövesse azt. Járjanak szüleink bárhol a világban, a kamera egyszerű alkalmazásának köszönhetően bármikor rápillanthatnak lakásuk állapotára. Beüzemelése és működtetése annak is egyszerű, aki nincs otthon az okoskészülékek világában.

Kiskedvencek modern élete

tesla okositató a nappaliban két szürke macskával

Mindenkinek van egy barátnője, aki él-hal az állatokért és már több macskáját ismertük meg, mint élettársát. De mit is tehetnek a barátok? Persze, hogy támogatják egymást! Egy okos háziállat itató és etető segít a felelősségteljes állattartásban, mégis minden aggodalom nélkül maradhatnak magukra kedvenceink. A Tesla Okos háziállat itató biztosítja a friss és tiszta víz állandó ellátását, melyet akár mobilalkalmazáson keresztül is irányíthatunk. Az Tesla automata okos etetőjén pedig beállíthatjuk és ütemezhetjük az eleség adagolását a mobil applikáción keresztül, így házi kedvencünk akkor is nyugodtan vacsorázhat, ha nem érünk időben haza. Ezekkel az ajándékokkal garantáltan megelőzhetjük, hogy barátnőnk a következő randevút is azzal a kifogással mondja le, hogy gondoznia kell az állatokat.

Az okos eszközök remek karácsonyi ajándékok lehetnek, hiszen rendkívül innovatívak és praktikusak. Csupán egyetlen okos termék kiválasztásával könnyebbé tehetjük szeretteink mindennapjait!

Hozzászólások letiltva.