Okos megoldásokkal okos karácsonyt!

színes égő

Amikor úgy érezzük, hogy kezünkben van az irányítás és a dolgok zökkenőmentesen haladnak, akkor élvezzük igazán a mindennapokat. A manapság népszerű technikai megoldások az előttünk álló ünnepi időszakban még hasznosabbnak bizonyulnak. A TESLA segítségével összegyűjtöttük az okosotthon azon eszközeit, amelyekkel valóban kellemes és kényelmes lehet ez az időszak.

Ünnepi fények egy gombnyomásra

A Tesla okos dupla konnektora lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. Így eldönthetjük, hogy valóban melyik karácsonyi dekorációt akarjuk használni és nem fog befolyásolni a döntésben, hogy nincs kedvünk kora reggel kivánszorogni a szobából és lekapcsolni a fényeket. Az sem okoz fejtörést, hogy a karácsonyfa ünnepi pompájában ragyogjon-e, amikor elmegyünk otthonról, hiszen akár távolról is kikapcsolhatjuk a világítást.

Lámpaoltás varázsütésre

nappali, állólámpával, lila világítás

A folyamatos rohanás és a mindennapi teendők mellett gyakran előfordul, hogy felkapcsolva marad legalább egy lámpa a házban. Az ünnepi fényárban úszó lakásban még nehezebben vesszük észre, hogy a szoba sarkában felesleges a lámpafény, és sokszor csak akkor jut eszünkbe, amikor már rég eljöttünk otthonról. A Tesla Smart 4 gombos okos kapcsolóját azonban távolról is vezérelhetjük és így jelentősen csökkenthetjük az energiaköltségeket. Akkumulátoros működésének köszönhetően a telepítés miatt sem kell aggódnunk, egyszerűen csak fel kell szerelni a falra!

Éjjeli lámpa zöld színben

Nincs katasztrófa, csak karácsony

A tűzoltóságok évek óta igyekeznek felhívni az emberek figyelmét a tűzvédelemre és a megelőzésre, azonban még mindig rengeteg dolguk akad karácsonykor a lánglovagoknak. Valljuk be, a tűzhely miatt már legalább egyszer mindenki visszarohant a bejárati ajtóból, de az ünnepi időszakban a karácsonyfára, a gyertyákra és a különböző karácsonyi dekorációkra is érdemes odafigyelnünk. A Tesla okos füstérzékelője értesít a magyar nyelvű alkalmazáson keresztül, ha az ünnepi hajrában valamiről megfeledkeztünk volna, s lehetővé teszi, hogy azelőtt reagáljunk a problémára, mielőtt az otthonukkal valami nagy baj történne.

Hangulatvilágítás kedvünkre

Az otthoni világítás kreatív és intelligens szabályozásához az okos LED-szalagok tökéletes megoldást nyújtanak. Amellett, hogy energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, segítségükkel könnyedén a saját hangulatunkhoz igazíthatjuk a lakás atmoszféráját. Készüljünk egy romantikus karácsonyi estére, vagy a szilveszteri házibulira, a TechToy Smart LED szalaggal garantáltan megalapozhatjuk a hangulatot. Ráadásul okosasszisztensekkel is kompatibilis, így elég csak kimondanunk, milyen fényre vágyunk.

A Tesla okosotthon eszközeit könnyedén vezérelhetjük, ráadásul minden élethelyzetben praktikus társaink lesznek. Megfizethető kényelem – amit mindenki megérdemel!

Tesla

Hozzászólások letiltva.