OneOdio
OneOdio A11 Bluetooth Fejhallgató, Fekete
  • Cikkszám: 266536
OneOdio

OneOdio A11 Bluetooth Fejhallgató, Fekete

  • Cikkszám: 266536
15 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
159 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Szín
Fekete
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Élvezzük az erőteljes hangokat, basszust a Oneodio A11 Bluetooth fejhallgatójával. A fejhallgató sztereó hi-fi szintű hangzást biztosít minden felhasználója számára. A beépített QCC3003 chipnek köszönhetően az energiafogyasztás és a hangminőség stabilabb kapcsolatot eredményez vezeték nélküli módban.

Részletes ismertető

Beépített mikrofonjának köszönhetően a hívásokról sem kell lemondanunk, és a kiváló minőségről a CVC 8.0 zajszűrő fog gondoskodni, hogy a lehető legtisztábban tudjuk a beszélgetéseinket lefolytatni. Beépített akkumulátorral rendelkezik, mely 450 mA-es, így akár egész nap hallgathatja kedvenc zenéit egyetlen töltéssel. Ha lemerülne akkor sem kell aggódnunk, hiszen 10 perc gyorstöltéssel akár 1,5 órás működési időt is kaphatunk.

Fülpárnáit úgy alakították ki, hogy akár egész napos viselet esetén is kényelmet biztosítsanak. A fejhallgató összecsukható, így könnyedén magunkkal tudjuk vinni akár munkába menet, vagy egy hosszabb utazás során is. A Oneodio A11 Bluetooth fejhallgató kényelmet, és tiszta hangzást biztosít egész nap használója számára. Élvezzük az erőteljes hangokat, basszust a Oneodio A11 Bluetooth fejhallgatójával. A fejhallgató sztereó hi-fi szintű hangzást biztosít minden felhasználója számára. A beépített QCC3003 chipnek köszönhetően az energiafogyasztás és a hangminőség stabilabb kapcsolatot eredményez vezeték nélküli módban.

Beépített mikrofonjának köszönhetően a hívásokról sem kell lemondanunk, és a kiváló minőségről a CVC 8.0 zajszűrő fog gondoskodni, hogy a lehető legtisztábban tudjuk a beszélgetéseinket lefolytatni. Beépített akkumulátorral rendelkezik, mely 450 mA-es, így akár egész nap hallgathatja kedvenc zenéit egyetlen töltéssel. Ha lemerülne akkor sem kell aggódnunk, hiszen 10 perc gyorstöltéssel akár 1,5 órás működési időt is kaphatunk. Fülpárnáit úgy alakították ki, hogy akár egész napos viselet esetén is kényelmet biztosítsanak.

A fejhallgató összecsukható, így könnyedén magunkkal tudjuk vinni akár munkába menet, vagy egy hosszabb utazás során is. A Oneodio A11 Bluetooth fejhallgató kényelmet, és tiszta hangzást biztosít egész nap használója számára.

Jellemzők:

  • Feszültség: 5V
  • Töltőáram: 210mA
  • Bluetooth: 5.0 Akkumulátor
  • Akkumulátor kapacitása: 450 mAh
  • Hívási idő: 20 óra
  • Bluetooth zenelejátszási idő: 24 óra
  • Vezeték nélküli tartomány: 10 m
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés