Baseus
Baseus NGWM01-01 TWS Vezeték nélküli fülhallgató, fekete
  • Cikkszám: 274685
Baseus

Baseus NGWM01-01 TWS Vezeték nélküli fülhallgató, fekete

  • Cikkszám: 274685

10 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth 5.0, USB Type-C (töltés)
Szín
Fekete
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

A TWS vezeték nélküli fejhallgató kiváló hangminőséget, nagyszerű megjelenést, hosszú akkumulátor-üzemidőt és hozzáférést biztosít a hangasszisztenshez. A Google hangsegéd és a Siri támogatása azt jelenti, hogy parancsokat adhat fejhallgatójához, kérdésekettehet fel, és másodpercek alatt választ kaphat.

A powerbank funkcióval ellátott hordozható tok lehetővé teszi a fejhallgató biztonságos tárolását, amikor nem használja, és állandó tápellátást biztosít a TWS működéséhez, amikor csak akarja!

Babszemnagyság! Maga a fejhallgató körülbelül babszem méretű és 4 grammot nyom. Az ergonómikus forma tökéletes illeszkedést biztosít a fül szerkezetéhez, a szilikon elemek pedig akár hosszú ideig is kényelmes használatot biztosítanak.

Tökéletes munkaminőség: a fejhallgatók vezeték nélkül csatlakoznak egymáshoz, és támogatják a Bluetooth 5.0-s verzióját. Ez tökéletesen sima hangátvitelt biztosít elakadás vagy szétkapcsolás nélkül. A zajszűrő rendszer teljesen kiküszöböli a háttérzajt, így kiváló minőségű, kristálytiszta hangzást biztosít.

Meghosszabbított üzemidő: teljesen feltöltött állapotban az akkumulátor akár 5 órát is üzemelhet (tokkal 25 óra), folyamatosan 70%-os hangerőn lejátszva a zenét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés