Hama
Hama Freedom Light Bluetooth fülhallgató, fehér (184068)
  • Cikkszám: 261725
Hama

Hama Freedom Light Bluetooth fülhallgató, fehér (184068)

  • Cikkszám: 261725
8 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
89 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Érzékenység
102 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Szín
Fehér
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
32 Ohm
Impedancia
102 dBA
Érzékenység
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
Fehér
Szín

A fej szabadsága a „Freedom Light”-nál kezdődik: az igazi vezeték nélküli fülhallgatók nem használnak kábeleket, a maximális mozgásszabadság érdekében összegabalyodott kábelek nélkül. Ez a Bluetooth fülhallgató különösen intuitív módon vezérelhető hangutasításokkal és érintésvezérléssel.

Részletes ismertető

Élvezze a vezeték nélküli szabadságot

Szabadulj ki: A Hama „Freedom Light” Bluetooth fejhallgatója lehetővé teszi, hogy magad mögött hagyd a mindennapokat, és elmerülj a zene világában. Rázd le: Egyszerűen táncold le a stresszt kedvenc ütemeiddel, és töltsd fel magad a napra. Az „igazi vezeték nélküli technológia” a mozgás teljes szabadságát jelenti: nincs kábel, semmi sem tarthat vissza! A fülhallgató egyszerű, intuitív vezérlést kínál érintésvezérléssel és hangutasításokkal.

A hang találkozik a stílussal

A „Freedom Light” fülhallgató az izgalmas hangzást és a stílusos dizájnt ötvözi. Modern formájuknak köszönhetően a fülhallgató jól illeszkedik a fülébe, és kiegészítővé válik. A mélyfekete vagy hideg fehér színű vezeték nélküli fejhallgató bármilyen ruhával kombinálható, legyen az alkalmi vagy elegáns.

Automatikus párosítás Bluetooth 5.1-hez

Akár munkába tart, akár a városban rohan, akár sétál a parkban: Az igazi vezeték nélküli fejhallgató feldobja a hangulatát. Az automatikus párosításnak köszönhetően a Bluetooth fejhallgató nagyon rövid időn belül csatlakozik okostelefonjához. Ha a fejhallgatót már párosította a telefonnal, akkor csak a fülhallgatót kell kivennie a töltődobozból; az okostelefon és a fejhallgató ezután automatikusan csatlakozik egymáshoz.

A Bluetooth 5.1-en keresztüli kapcsolat lényegesen energiatakarékosabb. Ez megnöveli az akkumulátor élettartamát, és folyamatos vezeték nélküli hangzást biztosít akár 7 órán keresztül, vagy 28 órán keresztül, ha a töltőtokban töltik. A vezeték nélküli fejhallgató egyszerűen vezérelhető érintésvezérléssel vagy a Siri és a Google hangsegédekkel. Elfogyott a töltés? A töltődoboz körülbelül 2,5 óra alatt újra teljesen feltöltődik a nagy teljesítményű USB-C kapcsolat segítségével. Mindezek miatt a „Freedom Light”  egy igazi ár-teljesítmény nyertes.

Egyszerű kezelés hangvezérlés és érintővezérlés használatával

Nyár, napsütés: a tóparton fekszel, és a Spotify-t hallgatod, amikor hirtelen megcsörren a telefonod. Ahelyett, hogy az úszótáskájában kellene keresnie az okostelefonját, kétszer nyomja meg az érintésérzékelőt a hívás fogadásához. A beépített mikrofon azt jelenti, hogy a fejhallgatót Bluetooth fejhallgatóként használhatja telefonhívásokhoz. Az érintésérzékelő lehetővé teszi az érintésvezérlést. Ez intuitív, és megkíméli Önt attól a fáradságtól, hogy különféle gombokat kellene keresnie. Az okostelefon bizonyos funkciói, például a hívásfogadás, a hívás elutasítása, a kagyló leállítása vagy a zenelejátszás vezérlése közvetlenül a fülhallgatón lehetséges.

Ezenkívül a valódi vezeték nélküli fejhallgató lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést a Siri és a Google hangsegédekhez. Ez nagyon praktikus, mivel útközben jobb, ha szabad a keze. Sőt, ha esik az eső, egyszerűen a táskájában hagyhatja okostelefonját, miközben a legközelebbi kávézót keresi. A hangerő szintje hangutasítással is szabályozható, például: "Növelje a hangerőt 50%-kal", "Csökkentse a hangerőt 30%-kal", "Maximális hangerő".

Működési idő: akár 28 óra

Egy pihentető nap a tengerparton, egy éjszaka a sátorban vagy egy hosszú kerékpártúra a hegyekben – ez nem probléma egy igazi vezeték nélküli fejhallgatóval. A töltőállomás annyira kompakt, hogy bárhová magával viheti. Ezután akár háromszor is újratöltheti a Bluetooth fejhallgatót. A zenelejátszási idő 7 óra teljesen feltöltött fülhallgatóval; akár 28 óra, ha a beépített akkumulátorral rendelkező mobil dokkolóban tölti fel őket. Ehhez egyszerűen csak helyezze a fülhallgatót a töltődobozba, és ott töltse fel a tárolt energiával – nincs szükség külső tápegységre. A töltőbölcső USB-C csatlakozóval rendelkezik, és a mellékelt USB-C kábellel tölthető.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés