HUAWEI
Huawei Freebuds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató, kék
  • Cikkszám: 273173
HUAWEI

Huawei Freebuds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató, kék

  • Cikkszám: 273173

84 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Szín
Kék
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Négymágneses meghajtó, még nagyobb teljesítmény

A 11 mm-es négymágneses dinamikus meghajtó egység 30%-kal növeli a teljesítményt az előző termékhez képest, 14 Hz-es dübörgő basszust biztosítva.

Gyorsabb reakció, gazdagabb részletek

Az UHF síkmembránnak köszönhetően- amely hatszorosára növeli a meghajtott területet a szabványos meghajtóegységekkel összehasonlítva, a villámgyors reakcióért és a gazdagabb részletekért.

Személyre szabott zenehallgatás minden pillanatban

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 intelligens, valós idejű adaptációt és kiváló hangélményt nyújt. Következetesen az optimális hangminőséget biztosítja azáltal, hogy zökkenőmentesen igazítja a hangot a valós idejű hangerő szintjére,valamint a hallójárat szerkezetére viselés közben.

A Devialet-tel közösen tervezve

A Devialet-tel közösen megtervezett HUAWEI FreeBuds Pro 2 előhozza az egyes zeneművekben megbúvó textúrákat és hangszíneket, hullámzó basszussal és kristályos hangminőséggel, hogy megpróbálja a lehető legjobban reprodukálni az eredeti felvétel teljes érzelmi vonzerejét. A számtalan fülhallgatóhoz kapcsolódó hangeffektussal a HUAWEI FreeBuds Pro 2 az audiofileknek és zenerajongóknak is képes olyan eszközöket nyújtani, amelyekre szükségük van az általuk igényelt zenehallgatáshoz.

Hozd ki a legtöbbet, az utolsó részletig

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 támogatja a magas minőségű LDAC™ kodeket, és mind a HWA, mind a Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik, amely akár 990 kbps-ig terjedő, villámgyors átvitelt, valamint a részleteket nem melléző, tiszta hangot biztosít.

Hang be, zaj ki

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 4 mikrofonos hívászajszűréssel rendelkezik, és nem engedi, hogy a környezet akadályozza a hívásaid, a zenéd vagy a filmjeid. Rendelkezik egy csonthang érzékelővel és három további mikrofonnal és a Huawei-exkluzív mély neurális hálózat (DNN) zajszűrését alkalmazza. A zajszűrő algoritmus, több mint 600 millió hangmintát ismer annak érdekében, hogy kiküszöböljön mindenféle zavaró tényezőt, a zajos metrókocsiktól az akár szélfútta körülményekig.

Mélyreható aktív zajszűrés

Az úttörőnek szánt három mikrofonos aktív zajszűrő rendszer 3 rendkívül érzékeny mikrofonjának segítségével 15%-kal megnöveli az átlagos aktív zajszűrés mélységet az előző termékhez képest, és szélesebb frekvenciatartományokhoz (50 Hz–3000 kHz) járul hozzá, a maximális aktív zajszűrés mélység pedig akár 47 dB.

Zárd ki a zajokat minden pillanatban

Az intelligens dinamikus ANC valós időben kapcsolja át fülhallgatóid az optimális zajszűrő módra, mivel képes észlelni a hallójárat szerkezetét, a viseléssel kapcsolatos állapotot és a környezeti zajokat, így minden hang valós lesz. Azt fogod tapasztalni, hogy még a repülőgépek kabinjai is teljesen mentesek a nem kívánt zajoktól.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés