JBL
JBL Tune 230NC TWS Vezetéknélküli In-Ear Füllhalgató, Fekete
  • Cikkszám: 265828
JBL

JBL Tune 230NC TWS Vezetéknélküli In-Ear Füllhalgató, Fekete

  • Cikkszám: 265828

33 699 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
16 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth
Szín
Fekete
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
16 Ohm
Impedancia
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
Bluetooth
Csatlakozók
Fekete
Szín

A JBL a tőle megszokott minőségi hangzást biztosítja a Tune 230NC True Wireless fülhallgató esetében is. Csatlakoztassa Bluetoothon keresztül a fülhallgatót telefonjához, laptopjához vagy más zenelejátszásra alkalmas eszközéhez és már élvezheti is a JBL által nyújtott tiszta hangzást és erőteljes basszust.

Ezek a Bluetooth fülhallgatók 6 mm-es meghajtóval rendelkeznek, amely az erőteljes JBL Pure Bass hangzást biztosítja az összes lejátszási listájához.

Fedezze fel a vezeték nélküli életmód szabadságát útközben ezzel a Bluetoothos fülhallgatóval. Hallgasson zenét, kezelje hívásait a beépített mikrofonnal, vagy eddzen anélkül, hogy attól félne, hogy az összegabalyodott vezetékek megszakítják a pörgést.

Az aktív zajszűrés segítségével kizárhatja a külvilágot és teljesen elmerülhet a zenében. Ha szeretne ráhangolódni a környezetére, hogy nagyobb biztonságban érezze magát például az utcán közlekedve az is megoldható, illetve akár a környezetében lévők beszédét is hallhatja anélkül, hogy a fülhallgatót ki kellene vennie. Teljesen az Ön kezében van az irányítás.

Vezeték nélkül fogadhat hívásokat napi ingázás, autóvezetés vagy edzés közben a beépített 4 mikrofonnak valamint a Bluetooth fülhallgató kényelmesen elhelyezett gombjainak köszönhetően. Egyszerűen és könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat.

A JBL Tune 230NC kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságosságra és a kényelemre, így egy rendkívül ergonomikus fülhallgatót hoztak létre, ami az egész napos viselés során is komfortos marad. A JBL Headphones okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül beállíthatja az Ön számára legmegfelelőbben a hangzást, így teljesen testreszabhatja készülékét.

A Tune 230NC esetében is hosszú akkumulátor időt biztosít a JBL, a tokkal együtt akár 40 órán keresztül élvezheti a kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszus élményét.

Az eső vagy egy kiadós edzés sem okozhat gondot a JBL Tune 230NC fülhallgatónak, ugyanis IPX4-es szintű víz- és izzadságállósággal rendelkezik, annak érdekében, hogy Önnek egy percig se kelljen készüléke miatt aggódnia.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés