Skullcandy
Skullcandy Jib True 2 Wireless Fülhallgató (S1JTW-P948), Szürke-kék
  • Cikkszám: 274107
Skullcandy

Skullcandy Jib True 2 Wireless Fülhallgató (S1JTW-P948), Szürke-kék

  • Cikkszám: 274107

24 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
16 Ohm
Érzékenység
95 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Szín
Kék, Szürke
Hangerőszabályzó
Igen
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Ismerje meg a kiváló hangzást a Skullcandy Jib 2 fülhallgatóval, és vidd magaddal kedvenc zenéid bárhova. Testreszabható konfigurációkkal rendelkezik, így optimalizálhatja a hangzást zenéi, podcastjai vagy hívásai számára. Hosszú, akár 33 órás használatot is kibír, így nem kell lemondania semmiről. Vízálló tulajdonsága miatt nem kell aggódnod, ha véletlen kis eső vagy izzadtság éri.  

Köszöntsd a vezeték nélküli életet

Élvezze a vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy attól félne, hogy elveszíti a fülhallgatót. Mindkét fülhallgató Tile technológiát tartalmaz, így ha valaha is eltéveszti az egyiket, egyszerűen „csengetheti” a Tile alkalmazásból.

Kettős mikrofonok a tiszta hívásokhoz

A zenehallgatás vagy a videók nézése között valószínűleg időnként telefonálni fog. Ezért készítettük el a Jib True-t mindkét fülhallgatóban mikrofonnal a tiszta, tiszta hívások érdekében.

Könnyen csatlakoztatható

A Jib True fülhallgatók az első bekapcsoláskor automatikusan párosítási módba lépnek. Ezt követően gyorsan automatikusan párosulnak az utoljára használt eszközzel.

Könnyen irányítható

Az egyszerű kezelőfelületek lehetővé teszik a hangerő beállítását, a számok átugrását, a hívások fogadását és az asszisztens (például a Google vagy a Siri) aktiválását anélkül, hogy hozzáérne a telefonjához.

Vízálló

Kíváncsi vagy, hogy a Jib True 2 képes-e megbirkózni a váratlan locsolásokkal szabadtéri kalandja során? Az ipari szabványok szerint tesztelték őket, így nem engedik át a vizet az IPX4 besorolásnak köszönnhetően. 

Ne állj le

A két kis fülhallgató és a töltőtok között elegendő akkumulátor-élettartam van 33 órányi zenéhez, filmekhez és podcastokhoz. Inkább készíts hosszabb lejátszási listát.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés