TRUST
Trust Nika Touch 23702 Vezeték nélküli fülhallgató
  • Cikkszám: 273413
TRUST

Trust Nika Touch 23702 Vezeték nélküli fülhallgató

  • Cikkszám: 273413
Szín
Kék
Türkiz
Rózsaszín
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Érzékenység
96 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
micro-USB
Szín
Kék
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

A Trust Nika Touch valódi vezeték nélküli sztereó (TWS) félig fülbe helyezhető fülhallgató, amelyhez töltőtok is jár. A fülhallgató kevés energiát fogyaszt, és a töltőtok lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a hosszú akkumulátor-üzemidőből.

Kétcsatornás valódi vezeték nélküli sztereó, szinkron adatátvitellel mindkét fülhallgatón keresztül

A Bluetooth-eszközhöz való csatlakoztatás után a fülhallgató sztereó hangot ad le mindkét csatornán keresztül, amikor hanghívásokat kezdeményezel vagy zenét játszol le.

Magával ragadó hangélmény

Az optimalizált 10 mm-es dinamikus meghajtóegység könnyű és vékony membrán alkalmazásával készült, és hatékonyan javítja a nagyfrekvenciás érzékenységet, teljes és gazdag audió részleteket reprodukálva.

Töltsd fel menet közben

A fülhallgató akár 6 óra lejátszási idővel rendelkezik, de a zene nem áll meg itt. A mellékelt tok nem csak a fülhallgató hordozására szolgál; egyben tölt is útközben. Egyszerűen helyezze be a fülhallgatót, és elkezdi tölteni, így a teljes lejátszási idő akár 16 óra is lehet.

Varázslatos érintés

A fülre helyezhető érintővezérléssel elérheti a fontos funkciókat, például lejátszást, szünetet és dalkihagyást anélkül, hogy a készülékéhez kellene nyúlnia. A beépített mikrofon gyors hozzáférést tesz lehetővé okostelefonja hangsegédjéhez a hívások kezeléséhez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés