Harman Kardon
Harman Kardon Aura Studio 4 Bluetooth hangszóró
  • Cikkszám: 289652
Harman Kardon

Harman Kardon Aura Studio 4 Bluetooth hangszóró

  • Cikkszám: 289652
129 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
130 W
Magasság
28,36 cm
Mélység
23,2 cm
Szélesség
23,2 cm
Súly
3 600 g
Bluetooth
Igen

Tedd varázslatos fényekkel hangulatosabbá a zenehallgatást, amelyek a ritmusra táncolnak gyönyörű Harman Kardon hangzásra. Az ikonikus átlátszó kupolája az Aura Studio 4 magával ragadó gyémántmintát sugároz, amely ragyog minden irányban. A buja vizuális atmoszféra olyan csábító, mint a hangszóró erőteljes mélyhangjai és tiszta, tágas hangzása.

Részletes ismertető

Kiváló hangteljesítmény

Hallgass zenét úgy, ahogyan azt hallani kell. A hangsugárzó különálló csatornáinak és a dedikált erősítőknek köszönhetően a zene pontosan reprodukálható, így minden hangrészletet lélegzetelállító tisztasággal szólal meg. Érezd minden ütemét egy 5,2 hüvelykes, mélysugárzó gazdag basszushangzásával. A 6 hangszórós tömb széles hangfelülete pedig a legalkaalmasabb a kedvenc dalaid élőben meghallgatásához.

Egyedülálló gyémánt hatású világítás, amely a zenére "táncol"

Az Aura Studio 4 jellegzetes átlátszó kupolája felerősíti és minden irányban elegáns környezeti megvilágítást sugároz. A természet szépsége által ihletett gyémánt hatású világítás változó mintái és színei ugyanazt a csodát minden térben elhozzák. Válassz az 5 különböző animációs téma közül, hogy illeszkedjen zenéd hangulatához – és gyönyörködtethesd érzékeidet.

Bluetooth Streaming

A lejátszási listák megosztásra valók – ezért az Aura Studio 4 bármilyen mobileszközzel párosítható a zökkenőmentes vezeték nélküli streamelés érdekében.

Részben újrahasznosított anyagokból készült

Az Aura Studio 4 100%-ban újrahasznosított szövetből, 100%-ban újrahasznosított alumíniumból és 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező papírba van csomagolva, amelyet szójaalapú tintával nyomtunk meg.

Műszaki adatok:

  • Meghajtók: 40 mm x 6 db (közép-magas tartomány); 130 mm x 1 db (Mélynyomó)
  • Névleges teljesítmény: 2 x 15 W RMS + 1 x 100 W RMS
  • Minimum frekvencia átvitel: 45 Hz
  • Maximum frekvencia átvitel: 20000 Hz
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés