Lamax
Lamax PartyGo1 Bluetooth hangszóró
  • Cikkszám: 291561
Lamax

Lamax PartyGo1 Bluetooth hangszóró

  • Cikkszám: 291561
37 990 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
379 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
17,4 cm
Mélység
28 cm
Szélesség
32 cm
Szín
Fekete
Súly
2 430 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
Bluetooth, micro SD kártya, USB és 3,5 mm-es jack csatlakozó
RMS teljesítmény
100 W

Kis test nagy teljesítménnyel

Kezdjen egy nem tervezett bulit bárhol stílusosan. A LAMAX PartyGo1 hordozható party hangszóró kicsi megjelenésű, de rengeteg teljesítményt, 100 W teljesítményt rejt magában. A BeatBass® technológia erős, telt és gazdag hangzást biztosít. Egy grillezést, születésnapi zsúrt vagy egy kisebb bulizást a 3 LED-es háttérvilágítás és a mikrofon csatlakoztatásának lehetősége teszi élénkebbé, ha karaokézni vagy moderálni szeretnél az eseményen. A hangszóró Bluetooth 5.3-on keresztül automatikusan párosodik bármilyen eszközzel, ami 18 m-ig hibamentes átvitelt biztosít.Az új partner utazás közben is kényelmes lesz veled, akkumulátora akár 20 órát is bír, és praktikus fogantyúval vagy vállával is rendelkezik szíj. BT-n, USB-n, microSD-n vagy AUX-on keresztül csatlakoztathatod, illetve az USB-A bemeneten keresztül powerbankká is alakítható. És ha egy hangszóró nem elég, párosíthatja egy másikkal.

Max hangzás mini csomagban

A buli bármikor és bárhol kezdődhet. A LAMAX PartyGo1 megtéveszt a testével, bár kicsi, de 100 W-os teljesítményt rejt, és megbízhatóan elindítja a grillezést, a medencepartit vagy akár a születésnapi partit is. Minden dal kiváló minőségben szólal meg a LAMAX BeatBass® technológiának köszönhetően, amely erős és gazdag hangzást biztosít. A kezelőpanelen kényelmesen bekapcsolhatjuk a mélyhangkiemelést, szabályozhatjuk a hangerőt és a műsorszámokat. És ha egy hangszóró nem elég, könnyedén csatlakoztathat egy másik PartyGo1-et a True vezeték nélküli technológia segítségével.

Részletes ismertető

Egy buli, amiről a világ még soha nem hallott

Ha elindítja a bulit a LAMAX PartyGo1-el, senki sem felejti el. A nagyszerű hangzás mellett könnyedén moderálhatod, vagy karaoke szervezésével előidézheted a szórakozást. Ez egyszerű, mert mellékeltünk egy mikrofont. És mindennek a tetejébe 3 LED-es háttérvilágítási mód áll rendelkezésre a teljes előlapon. A hangszóró automatikusan párosul a készülékkel, a modern Bluetooth 5.3 pedig tökéletes átvitelt tesz lehetővé akár 18 m távolságig is.Kényelmesen lejátszhat zenét USB-n, microSD kártyán vagy kábelen keresztül is.

Sokáig kitart otthon és útközben is

A LAMAX PartyGo1 akár 20 órát is kibír egy töltéssel, így például kirándulhat veled. Az akkumulátor visszajelzője figyelmeztet, ha fel kell töltenie a levet. Méretéből adódóan gyakorlatilag nem foglal helyet, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen kézben is hordható. Az is nagyszerű, hogy a mellékelt vállpántot használhatod. A hangszóró az USB-A bemeneten keresztül powerbankként is használható, a Siri és a Google Assistant hangasszisztensekkel is működik, telefonnal párosítva pedig a hívások irányítását is lehetővé teszi.

100W hang

A LAMAX PartyGo1 nem úgy néz ki, de 100 W-os teljesítményt rejt, amivel minden partit maximálisan lejátsz. Ha ez nem elég neked, használd a TWS funkciót és csatlakoztass egy másik PartyGo1-et és duplázd meg a teljesítményt!

Hatalmas, akár 20 órás tartózkodási képesség

A hangszóró akár 20 órát is működik egy töltéssel, ami a leghosszabb bulikra is elegendő! A töltés ezután USB-C kábelen keresztül történik.

Mikrofon a csomagban

Moderáláshoz vagy karaokézáshoz mikrofont csatlakoztathat a hangszóróhoz, amelyet a csomag tartalmaz.

Bluetooth 5.3

A hangszóró a legmodernebb Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoztatható a készülékhez, amely 18 méteres távolságig hibamentes átvitelt tesz lehetővé.

LAMAX BeatBass® technológia

Ez a technológia erős, telt és gazdag hangzást biztosít a hangszórónak. Ezenkívül a mélyhangkiemelés a vezérlőpulton ki- vagy bekapcsolható.

IP67 vízálló

Az IP67 szabvány szerinti vízállóság megvédi a hangszórót a fröccsenő víztől, így nem károsítja a külső környezet vagy a folyamatban lévő akció.

LED háttérvilágítás és 3 mód

A hangszóró teljes eleje három LED-es háttérvilágítással rendelkezik, ami egyszerűen az ideális bulipartner.

További csatlakozási lehetőségek

A LAMAX PartyGo1 csatlakoztathatóságával ízlése szerint választhat. SD kártyán, USB porton vagy AUX-on keresztül játszhatsz. A hangszóró az USB-A porton keresztül powerbankként is használható.

Telefonhívások vezérlése

A beépített mikrofon a kihangosító funkciót is lehetővé teszi. A telefonhívásokat a hangszóró gombjaival vagy a Siri és a Google Assistant hangsegédekkel vezérelheti.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés