Lamax
Lamax Sentinel2 Bluetooth hangszóró
 • Cikkszám: 251502
Lamax

Lamax Sentinel2 Bluetooth hangszóró

 • Cikkszám: 251502
15 990 Ft / db
16 990 Ft / db helyett
-1 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
159 Pont
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
6,2 cm
Mélység
5 cm
Szélesség
18,6 cm
Szín
Fekete
Súly
525 g
Bluetooth
Igen

Hangszóró Bluetooth 5.0-val, 20W teljesítmény és szuper hangzás, vízállóság IP67, 24 órán át működik, TWS funkció, Micro SD, USB-C és 3,5mm jack, Google/Alexa assistance

Részletes ismertető

Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe, vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket. A vízállóságnak és a gumival bevont testnek köszönhetően a parti még a felhőszakadástól sem áll le. A forma sokat kibír, az elem még többet - hallgasd akár egyfolytában 24 órán át, és élvezd a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli szabadságot.

Műszaki adatok:

 • A hangszóró paraméterei: 2 × 10 W, Ø 48 mm, 115 Hz – 15 kHz
 • Elem: Li-Ion 3600 mAh
 • Játszóidő: Hangerő 50 % - 24 óra
 • Hangerő: 80 % - 12 óra
 • Töltési idő: 3 óra
 • Funkció: Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, Handsfree, Mobil asszisztens aktiválása
 • Vezeték nélküli technológia: Bluetooth 5.0
 • Vízállóság: IP67
 • Méretek: 186 × 62 × 50 mm
 • Tömeg: 525 g

LAMAX Sentinel2 – Vidd ki a zenét a szabadba

Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe, vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket. A vízállóságnak és a gumival bevont testnek köszönhetően a parti még a felhőszakadástól sem áll le. A forma sokat kibír, az elem még többet - hallgasd akár egyfolytában 24 órán át, és élvezd a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli szabadságot.

LAMAX Sentinel2 – Vidd ki a zenét a szabadba

Kalandra fel

Bármikor, bárhová vágysz, a LAMAX Sentinel2 veled tart. Testét, beleértve a gombokat is, védi a gumi, így nem kell félteni a víztől, a portól vagy a hótól - vízálló, így könnyen megbirkózik a nehéz körülményekkel. Mérete pont illeszkedik a kezedbe, de a karabineren található praktikus lyuknak, vagy a zsinórnak köszönhetően szabadon hagyhatod, és a hangszórót rápattinthatod a hátizsákra.

Kalandra fel

Legyen hallható. Naaagyon hosszan

Mutasd meg mindenkinek zenei ízlésed. A két inverter 20 W összteljesítményétől berezonál egy kisebb helyiség, és kint is nagyszerűen hallható. Ráadásul a TWS funkció segítségével összekapcsolhatsz két azonos hangszórót, és élvezheted a soha véget nem érő, dupla sztereó forgatagot. A 3600 mAh teljesítményű elem akár 24 órán át is nyomhatja egyik számot a másik után.

Legyen hallható. Naaagyon hosszan

Csatlakozz, ahogy csak akarsz

A LAMAX Sentinel2 széles csatlakozóképességének köszönhetően rengeteg lehetőséget kínál. A legújabb Bluetooth 5.0-at használtuk, amely sokkal stabilabb és kíméli mind a telefon, mind a hangszóró elemét. A jobb teljesítménynek és a nagyobb hatótávolságnak köszönhetően a számok megőrzik részletgazdagságukat, még akkor is, ha a szomszéd helyiségből hallgatod. Választhatsz Micro SD kártyát vagy klasszikus 3.5 mm-es jackdugót. A korszerű kétoldalas USB-C gondoskodik a töltésről.

Csatlakozz, ahogy csak akarsz

Vízállóság az IP67 szerint

A hangszóró túléli a fröcskölést és a fürdőt is. Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően nem károsítja a por és gumival bevont teste 30 percig bírja a víz alatt.

Vízállóság az IP67 szerint

20 W teljesítmény és szuper hangzás

A hangot úgy hangoltuk be, hogy lehagyja a többi hasonló árcédulájú Bluetooth hangszórót. A 20 W képes behangosítani a helyiséget, a ritmust kint is hallani fogják.

20 W teljesítmény és szuper hangzás

A legújabb Bluetooth 5.0

A Bluetooth új verziója dupla mennyiségű adatot képes továbbítani, akár 20 méteres távolságra, így maximális minőségben továbbítja a számot a hangszórónak. Ugyanakkor még gazdaságosabb is, amit telefonod aksija is értékel.

A legújabb Bluetooth 5.0

24 órán át folyamatosan játszik

Reggeltől estig hallgathatod kedvenc zenéidet, még akkor is, ha nincs konnektor a közelben. A 3600 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a hangszóró tökéletes utazás közben, a sátorban, vagy bárhol, ahol nincs töltő.

24 órán át folyamatosan játszik

True Wireless Stereo

A TWS funkció segítségével hangszóródhoz további AMAX Sentinel2-t is csatlakoztathatsz, növelve az egész összeállítás teljesítményét. Az eredmény teljesen késleltetésmentes és jól hangzik. A hangerő kiegyensúlyozott lesz, és mindkét hangszórót egyszerre kezelheted.

True Wireless Stereo

USB-C töltés

Jobb, sokoldalúbb és főleg kétoldalas. Az USB-C csatlakozónál nem kell azzal foglalkoznod, hogy melyik oldal csatlakozik. Csak rákattintod, és már tölt is.

USB-C töltés

Széles kapcsolódási képesség

Bármin is hoztad a playlist-et, a LAMAX Sentinel2 lejátssza. A Bluetooth 5.0-n kívül Micro SD-kártya vagy klasszikus 3.5 mm-es jackdugó is rendelkezésre áll.

Széles kapcsolódási képesség

Könnyű hordozhatóság

A karabineren van egy lyuk a zsinór számára, így gyerekjáték a hordozása. A hangszórót rápattinthatod például a hátizsákra. A kompakt méretek és az 525 grammos tömeg ideális minden utazáshoz.

Könnyű hordozhatóság

Paraméterek

A hangszóró paraméterei 2 × 10 W, Ø 48 mm, 115 Hz – 15 kHz
Elem Li-Ion 3600 mAh
Játszóidő Hangerő 50 % - 24 óra
Hangerő 80 % - 12 óra
Töltési idő 3 óra
Funkció Bluetooth, AUX, Micro SD kártya, TWS, Handsfree, Mobil asszisztens aktiválása
Vezeték nélküli technológia Bluetooth 5.0
Vízállóság IP67
Méretek 186 × 62 × 50 mm
Tömeg 525 g
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés