Mtech
Mtech FLAMEBOX UP MT3177 Vezeték nélküli hangszóró
  • Cikkszám: 296867
Mtech

Mtech FLAMEBOX UP MT3177 Vezeték nélküli hangszóró

  • Cikkszám: 296867
16 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
169 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
14 W
Magasság
43 cm
Mélység
17 cm
Szélesség
18 cm
Szín
Fekete
Súly
1 640 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
Micro SD olvasó, USB

A színes háttérvilágítás lenyűgöző hatást kelt!

FLAMEBOX FEL Eredeti típusú megvilágításával kiemelkedik a versenytársak közül LÁNG RGB. Csillogó színes szivárvány, sima átmenetek a színek között, vagy a zene ritmusára csillogó - ezek csak egy része a hangszóró képességeinek. Élőben kell látni!

A színes háttérvilágítás a hangerőt is jelzi.

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

FLAMEBOX UP MT3177 a legújabb hangszóró a Bluetooth hangszóró kategóriában. Két beépített, kiváló minőségű 3 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amelyek teljes RMS teljesítménye 14 W, 600 W PMPO.

Az alacsony és magas tónusok tökéletes aránya jellemzi. Ezáltal a hordozható hangszóróból származó hang tiszta, hangos és telített.

Aktív Bluetooth interfész

Hordozható hangszóró FLAMEBOX UP MT3177 beépített aktív interfésszel rendelkezik Bluetooth 5.0 felelős a hangszóró vezeték nélküli összekapcsolásáért mobil eszközökkel, például okostelefonnal, telefonnal, táblagéppel, számítógéppel, tévékészülékkel.

Az eszközök párosítása nagyon egyszerű. Csak kapcsolja be az okostelefonon a Bluetooth eszközkeresés funkciót, majd keresse meg az eszközt"MT3177"és kezdeményezze a kapcsolatot. A hangszóró jellegzetes hanggal jelzi a sikeres párosítást. Kész!

Miután vezeték nélkül csatlakoztatta az okostelefont a hangszóróhoz FLAMEBOX FEL csak kapcsolja be bármelyik zenelejátszót, hallgatási platformot vagy egyszerűen a Youtube-ot.

Részletes ismertető

Lejátssza a zenét különböző adathordozókról

Vezeték nélküli hangszóró FLAMEBOX FEL közvetlenül a memóriakártyáról játszik le zenét microSD, hordozók USB (pl. pendrive) és AUX. Nem kell a Bluetooth használatára korlátozódnia.

Egy hordozható hangszóró tele energiával

A beépített tartós lítium-ion akkumulátor teszi ezt FLAMEBOX FEL hordozható hangszóróvá válik, amely ideális szabadtéri kirándulásokhoz, máglyákhoz, grillezéshez vagy akár a kertbe. A BT hangszóró ott fog működni, ahol szüksége van rá!

Teljesen feltöltött állapotban a készülék akár 4 órát is működik!

FM rádió funkció

Fűszerezheti az idejét kedvenc rádióállomásai hallgatásával. FLAMEBOX FEL FM rádió funkcióval rendelkezik, automatikus állomáskereséssel 87,8-108 MHz.

A rádió használatakor ne felejtse el a mellékelt microUSB-kábelt csatlakoztatni a hangszóróhoz. Ez a kábel antennaként működik, amely kiterjeszti a hatótávolságot. 

Jól átgondolt hangszóró kialakítás 

Az előlapon vezérlőgombok és két hangszóró található, fém perforált rács mögött. Az előlapon található még: port USB, belépés AUX, karaoke mikrofon bemenet MIC jack 3,5, konnektor be microSD memóriakártyák és az aljzat microUSB töltésére használják.

A készülék tetején található egy fogantyú, aminek köszönhetően kényelmesen bárhová mozgathatjuk a hangszórót.

A hangszóró alatt kontúrozott lábak találhatók, amelyeknek köszönhetően a hangszóró stabilan áll.

A készlet tartalmaz egy USB kábelt (a hangszóró töltéséhez), AUX kábelt és egy sok nyelvű használati útmutatót.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés