SENCOR
Sencor SSS 3100 Kids VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ
  • Cikkszám: 281259
SENCOR

Sencor SSS 3100 Kids VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

  • Cikkszám: 281259
20 799 Ft / db
25 999 Ft / db helyett
-5 200 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
207 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

A hordozható vezeték nélküli hangfal a Bluetooth technológiának köszönhetően 15 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX5 védelem védi meg.  A vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal)

Részletes ismertető

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 60 W elérhető teljesítményt két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. A frekvencia tartomány 85 Hz – 16 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem. Nincsenek partik fények nélkül. Több különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is.  

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.1 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, egy USB csatlakozót, amely ideális lejátszáshoz. Továbbá megtalálható egy 6,35 mm mikrofon csatlakozó és az FM tuner a rádió használatához is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés