LEGO®
LEGO® Classic Kreatív házak (11035)
  • Cikkszám: 290648
LEGO®

LEGO® Classic Kreatív házak (11035)

  • Cikkszám: 290648
21 990 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
219 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Életkor
4 év
Téma
LEGO® Classic
Érdeklődési kör
Épületek

Inspiráld a kis építőket a LEGO® Classic Kreatív házak (11035) szettel! A 6 színes házikóval, amelyet megépíthetnek és testre szabhatnak a gyerekek, ez a LEGO ház építőkészlet az ablakaival, ajtajaival és kiegészítőivel magabiztosabbá teszi a 4 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok kreativitását, továbbá fejleszti koncentrációs és problémamegoldó készségeiket.

A gyerekek egyszerű útmutatók segítségével építhetik meg a különböző magasságú és formájú 6 modellt. A kreatív móka nem ér véget, hiszen további kockák hozzáadásával magasabbra építhetik a házakat, cserélgethetik az ajtókat, ablakokat, kerteket, sőt az egyek házak stílusát is megváltoztathatják. A csomag 8 építési ötletet is tartalmaz, hogy még kreatívabb építésre inspirálja a gyerekeket. A még több vidámság érdekében, a gyerekek a csomag kockáinak és eleminek segítségével egy extra nagy házat is megépíthetnek. Az útmutatók elérhetők a LEGO Builder appban is, ahol a gyerekek ráközelíthetnek a modellekre, elforgathatják azokat, és nyomon követhetik az építést.

Részletes ismertető

A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

LEGO® ház készlet – A 4 éves vagy annál nagyobb leendő építészek, fiúk és lányok 6 különböző színes házat építhetnek, kombinálhatnak és alakíthatnak kedvük szerint a LEGO Classic Kreatív házak gyerekeknek készült építőjátékkal.

Játszva építs egy házat – A készlet a kreatív építésre ösztönzi a gyerekeket: több kocka hozzáadásával magasabbra építhetik a házakat, cserélgethetik az ajtókat, ablakokat, kerteket, sőt, saját stílust is kialakíthatnak.

Határtalan kreativitás – A csomaghoz 8 építésiötlet is tartozik, hogy elindítsa a kötetlen építést, és hogy a gyerekek kísérletezhessenek a kreatív építéssel.

Játékház építőkészlet – A színes készlethez különböző stílusú ablakok, ajtók, fák, növények és alaplapok tartoznak, hogy minden lehetőség meglegyen a személyre szabáshoz.

LEGO® házépítő ajándék – Ajándékozd ezt a végtelen átalakítási lehetőséget nyújtó kockaépítő játékot születésnapra, ünnepnapra vagy csak úgy olyan gyerekeknek, akik évezik a gyakorlatias, kreatív szórakozást.

3D-s építési útmutató – A szuper élményhez a gyerekek letölthetik a LEGO® Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

A kockák, amelyekre készségek épülnek – A LEGO® Classic szettek határtalan játéklehetőséget és kreatív önkifejezési módot biztosítanak a kis építőknek. Ez a szett kombinálható a 11034, 11036 és 11037 készletekkel (külön kaphatók).

850 elemből álló LEGO® készlet – A 6 kiinduló modell közül a kék ház 15 cm magas, de a házakat nagyobbra és kisebbre is lehet építeni, ahogy csak a kis építőd szeretné!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés