LEGO®
LEGO® Classic Kreatív járművek (11036)
  • Cikkszám: 290649
LEGO®

LEGO® Classic Kreatív járművek (11036)

  • Cikkszám: 290649
21 990 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
219 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 21 990 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Életkor
5 év
Téma
LEGO® Classic
Érdeklődési kör
Járművek

Lepd meg a járgányok 5+ éves kis rajongóit a LEGO® Classic Kreatív járművek (11036) építésre és játékra tervezett készlettel. Ez a színes autóépítő szettel többféle építőkockát és elemet tartalmaz, valamint egyszerű útmutatókkal támogatja a végtelen sokszor újraépíthető járgányok színes készletét.

900 építőkockával, különleges elemekkel, 52 kerékkel és könnyen követhető építési útmutatókkal a gyerekek egy rendőrautót, egy fagyis autót, egy quadot, egy homlokrakodót és egy játék limuzint építhetnek. Majd különböző stílusok, vagány ötletek és színes dekorációk alapján a gyerekek néhány új módon újraépíthetik a járműveket. Miközben fejlődnek a kreatív építési készségeik, a gyerekek kipróbálhatják saját tervezéseiket is. A csomagban 10 fantáziadús ötlet inspirálja és indítja be az önálló építési mókát. Az útmutatók megtalálhatók a LEGO Builder appban is, ahol a gyerekek ráközelíthetnek a modellekre, elforgathatják azokat, és követhetik a haladásukat.

Részletes ismertető

A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

Autóépítő játék gyerekeknek építhetnek – Az ifjú járgányimádók megépíthetik és testre szabhatják saját járműveiket a LEGO® Classic Kreatív járművek 5+ éves fiúknak és lányoknak szóló szettel.

Kamionos és autós szettek – A gyerekek kockákból építhetnek egy rendőrautót, egy fagyis kocsit, egy quadot, egy homlokrakodót, egy kamiont, egy kombiautót, egy terepjárót és egy limuzint.

Inspiráld az ifjú építőket – Különleges elemek, köztük 52 kerék és egy egyszerű, lépésenkénti útmutató bátorítja a gyerekeket, hogy testre szabhassák a járműveiket!

Határtalan kreativitás – A csomaghoz 10 építési ötlet is tartozik, hogy a gyerekek kreatív építése egy következő szintre léphessen!

Ajándék LEGO® autó – A gyerekek, akik imádják a rendőrautókat, a kamionokat és más járműveket örülni fognak ennek az építőjátéknak, mint szülinapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék.

Fiatal építőknek – A könnyen követhető illusztrált útmutató felgyorsítja az építést, és fokozza az élményt. A gyerekek kombinálhatják ezt a szettet a 11034, 11035 és 11037 készletekkel (külön kaphatók).

Kockák a készségek fejlesztéséhez – A LEGO® Classic készletek egyenesen a fiatal építők kezébe adják a végtelen játékot és a kreatív önkifejezést.

Építőkészlet 900 elemből – A limuzin modellje 9 cm hosszú, de a járgányok rövidebbek vagy hosszabbak is lehetnek a kis építőd kedve szerint.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés