Skil
Skil 3420 DA Akkus szúrófűrész (SW1E3420DA)
  • Cikkszám: 263714
Skil

Skil 3420 DA Akkus szúrófűrész (SW1E3420DA)

  • Cikkszám: 263714
31 499 Ft / db
44 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
314 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemző
Fűrészlap sebessége: 0-2800 löket/perc
Tápellátás
Akkumulátor
Akkumulátor feszültség
18 V
Vágási mélység fémben
8 mm
Vágási mélység fában
65 mm
Akkumulátor
2 500 mAh
Tartozékok
hordtáska, akkumulátor, gyorstöltő, három fához használható fűrészlap, két fémhez használható fűrészlap, porszívóadapter

VALÓBAN rugalmas akkurendszer „Keep Cool™” és „ActivCell™” technológiával

Ez a szerszám a SKIL „Energy Platform” rugalmas akkurendszer tagja. A „20V Max” (18 V-os) lítium-ion akkuegységek gondoskodnak az optimális rugalmasságról. Az akkuegységeket hatékonyságra tervezték, és kialakításuk révén minden „Energy Platform” szerszámmal kompatibilisek – így egyetlen akkumulátort használhat minden szerszámához. Az „Energy Platform” szerszámok akkumulátorral és anélkül is elérhetők, így rugalmasan bővítheti szerszámkészletét anélkül, hogy új akkumulátorokat és töltőket is kellene vásárolnia. Az akkumulátor emellett „Keep Cool™” és „ActivCell™” technológiával rendelkezik. A „Keep Cool™” a túlmelegedés elkerülése érdekében lehűti az akkumulátorcellákat.

Részletes ismertető

A SKIL 3420 egy „20V Max” (18 V-os) akkumulátoros szúrófűrész, amely kifejezetten alkalmas az ívek és egyenes vonalak pontos fűrészeléséhez. A LED-lámpa jó megvilágítást biztosít munka közben. A négy beállítással rendelkező anyagválasztóval mindig az adott feladatnak megfelelő beállítást használhatja. A fordulatszám-kapcsolónak köszönhetően a szúrófűrésszel számos anyagban kiváló eredmény érhető el. A szerszám nélküli „Clic” rendszerrel a fűrészlapok szerszám nélkül, könnyedén cserélhetők. További praktikus funkciók például a porfúvó, amely gondoskodik a munkadarab láthatóságáról, vagy a kulcs nélkül beállítható talplemez, melynek köszönhetően 45°-os ferde vágások készíthetők. A tisztább munkakörnyezet érdekében a porszívóadapter a legtöbb standard méretű porszívóhoz használható. Sőt, az ergonomikus kialakítás a puha markolat révén rendkívül kényelmes munkavégzést biztosít. A SKIL 3420 DA szerszámot hordtáskában, „20V Max” (18 V-os) 2,5 Ah „Keep Cool” akkumulátorral, gyorstöltővel, három fához használható fűrészlappal, két fémhez használható fűrészlappal és porszívóadapterrel szállítjuk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés