DOLCE GUSTO
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Doppio Espresso Kávékapszula 16 db
  • Cikkszám: 285657
DOLCE GUSTO

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Doppio Espresso Kávékapszula 16 db

  • Cikkszám: 285657
2 799 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
27 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 175 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Élvezd a brazil és vietnámi hosszú kávé magával ragadó intenzitását. Nagy csészeméretre tervezett hosszú kávé, amely erősebb, mint a szokásos Espresso keverékünk, ám tartalmazza a megszokott klasszikus ízt. Fedezd fel az intenzív brazil Arabica kávét és az erős vietnámi Robustát.

Részletes ismertető

Intenzív ízrobbanás

Töltsd fel a napod a latin-amerikai és ázsiai Arabica és Robusta kávészemek keverékéből alkotott energiabombával. Egy adag extra energia, amely egész nap elkísér.

Töltsd fel a napod

A sötét pörkölésnek, a gyümölcsös ízeknek és a földes jegyeknek köszönhetően selymes cremájával a Double Espresso egy verhetetlen ízbomba. A testes Double Espresso hihetetlen ízélményt nyújt és feltölt energiával.

Szertartásokban gyökerező kávé

A jó minőségű kávé titka az autentikus hagyományokban rejlik. Ha a fenntartható farmokat tiszteletben tartva szüretlejük le a kávészemeket   a közösségek iránymutatását megfogadva, tudásban gyökerező ízeket kaphatunk. A gyümölcsös Arabica kávészemek a sötét és intenzív jegyeket adják, míg a Robusta kávészemek fokozzák a kávé krémességét, kiváló egységet adva kávénknak. Réteges kreáció, amely kikapcsolódást nyújt számodra egy kis feltöltődés alatt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés