Ducati
Ducati Pro 2 EVO elektromos roller, 350W szénkefe nélküli motor, 36V, 10.4AH, 374WH, Fekete
  • Cikkszám: 271022
Ducati

Ducati Pro 2 EVO elektromos roller, 350W szénkefe nélküli motor, 36V, 10.4AH, 374WH, Fekete

  • Cikkszám: 271022

289 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális sebesség
25 km/h
Hatótávolság
40 km
Maximális terhelhetőség
100 kg
Töltési idő
7 óra
Súly
16,7 kg
IP besorolás
IPX4

A PRO-II EVO a Ducati elektromos roller, amely a dupla felfüggesztésnek és a Ducati Urban e-Mobility App-hoz való csatlakozás által kínált vezérlésének köszönhetően meghódítja az utakat.

350W-os motorral és továbbfejlesztett 374Wh-s akkumulátorral van felszerelve, amely a magnézium váz könnyűségével kombinálva akár 40 km megtételét is lehetővé teszi egyetlen feltöltéssel.

A 10″-es, kilyukadásgátló, cső nélküli kerekek és a dupla fék (elektromos első és hátsó tárcsafék) fékezéskor is nagyobb biztonságot és vezetési kényelmet garantál.

A nagyméretű, 3,5″-es LED kijelzőn minden beállítást könnyen kezelhet, anélkül, hogy menet közben elvonná a figyelmét.

Felhasználói alkalmazás

Elérhető alkalmazás a Google Play és az App Store áruházban. Valódi "virtuális garázsként" tervezték, és lehetővé teszi a Ducati Urban e-Mobility termékcsalád több termékének párosítását és regisztrálását. Továbbá lehetővé teszi a jármű fő teljesítményeinek és helyének folyamatos nyomon követését, miközben chat-en keresztül valós idejű támogatáshoz is hozzáférést biztosít.

Felfüggesztések

A kettős első és hátsó felfüggesztés segít tompítani az útegyenetlenségeket, így még hosszabb utakon is kellemes és kényelmes vezetési élményt nyújt.

Motor

A Pro II roller 350 W-os kefe nélküli motorral rendelkezik. Ez a fajta motor minimális karbantartást igényel, és nagyon kis mértékben kopik, nagyon jól bírja a különböző sebességszinteket, mind amellett, hogy csendes.

Kekek és fékek

Az első és a hátsó 10″-es cső nélküli kerekek defektállósággal vannak ellátva. Kettős fékrendszerével biztonságot nyújt: elektromos első és hátsó tárcsafék.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés