Segway-Ninebot
Segway Ninebot KickScooter F2 Pro E Elektromos roller
 • Cikkszám: 286356
Segway-Ninebot

Segway Ninebot KickScooter F2 Pro E Elektromos roller

 • Cikkszám: 286356
239 989 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 399 Pont
 • Gyári garancia: 36 hónap
 • Egységár: 239 989 Ft / db

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális sebesség
25 km/h
Maximális hatótávolság (használattól függően)
55 km
Maximális terhelhetőség
120 kg
Gumiabroncsok
25,4 cm belső nélküli pneumatikus gumiabroncsok
Fékrendszer típusa
Elöl: tárcsafék; hátul: elektronikus fék
Névleges teljesítmény
450 W
Töltési idő
7 óra
Maximális teljesítmény
900 W
Max. kapaszkodóképesség
22 %
Javasolt életkor
14+ éves
Súly
18,5 kg
IP besorolás
IPX5
25 km/h
Maximális sebesség
55 km
Maximális hatótávolság (használattól függően)
120 kg
Maximális terhelhetőség
25,4 cm belső nélküli pneumatikus gumiabroncsok
Gumiabroncsok
Elöl: tárcsafék; hátul: elektronikus fék
Fékrendszer típusa
450 W
Névleges teljesítmény

Hosszabb utak, nagyobb biztonsággal

Egy erős, nagy hatótávolságú és stílusos rollert keres? A Ninebot F2 Pro KickScooter (powered by Segway) mindezekkel rendelkezik és tökéletesen alkalmas a mindennapi ingázásra. Az akár 55 km-es hatótávolsággal és a 900 W maximális motorteljesítménnyel kivételes vezetési élményt nyújt. Az F2 Pro-ban olyan biztonsági elemek segítik Önt, mint a kettős fékrendszer, a beépített irányjelzők, a kipörgésgátló rendszer (TCS), első felfüggesztés, elektromos kürt és még sok más egyéb. Az intelligens funkcióknak és a nagy teljesítménynek köszönhetően az F2 Pro biztonságossá és élvezetessé teszi a közlekedést.

Részletes ismertető

Élvezd a városi közlekedést

A Ninebot KickScooter F2 Pro új, 460 Wh kapacitású akkumulátort kapott, hogy nagyobb hatótávot biztosítson, így mostantól akár 55 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.

* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 75 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.

Ne kíméld a rollert!

Az F2 Pro továbbfejlesztett motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 900W maximális teljesítményű, kefe nélküli motor akár 25km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 22%-os emelkedőkön is felrepíti.

 • 900W maximális teljesítmény
 • 25 km/h Max. Sebesség
 • 22%-os emelkedőmászási képesség

Csúszásmentes TCS a biztonságos közlekedésért

A Segway-Ninebot vezető szerepet vállal a roller iparágban a Traction Control System (TCS) technológia bevezetésében. A speciális vezérlő algoritmus lehetővé teszi a roller pontos irányítását és a stabilitás megőrzését kavicsos pályákon vagy csúszós utakon. A funkciót a Segway-Ninebot APP-on keresztül lehet aktiválni.

Sima út lesz!

Az F2 Pro egy új szintre emeli a rollerezést! A 35 mm-es rugóúttal rendelkező első felfüggesztés maximalizálja a menetstabilitást, tompítja és elnyeli az útegyenetlenségeket, így téve még kellemesebbé az utazást!

Simán és biztonságosan

A továbbfejlesztett 10 colos, önjavító, belső nélküli abroncsok 58 mm-es szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást. A zselés réteg külön karbantartás nélkül megakadályozza a defektet, így nyugodt szívvel közlekedhet szinte bárhol.

Kettős fékrendszer a teljes biztonságért

Az első tárcsafék és elektronikus hátsó fék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által az F2 sorozatú KickScooterek használata rendkívül biztonságos.

Kanyarodás közben is biztonságosan

A beépített első és hátsó irányjelzőknek köszönhetően éjjel nappal biztonságban lesz, hisz a közlekedésben résztvevő többi szereplő is látni fogja, hogy éppen merre tart.

Világítsd be a teljes utat!

A 2,1 W-os, nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 13,5 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében. Az F2 széria első, oldalsó és hátsó E-MARK tanúsítvánnyal rendelkező fényvisszaverőkkel is fel van szerelve, amelyek javítják az éjszakai láthatóságot.

A kényelem a fő szempont

Az F2 sorozat szélesebb kormányai kiemelkedő stabilitást biztosítanak menet közben, és nagyobb helyet kapnak a különböző kiegészítők is, mint például a telefontartó!

Minél hangosabb, annál biztonságosabb

Az F2 Pro nagyon hangos elektronikus kürttel rendelkezik, amit garantáltan meghall mindenki, valamint kiválóan elriasztja a tolvajokat, akik meg akarják lovasítani a rollert. A funkciót az alkalmazáson keresztül aktiválhatja.

Stabil közlekedés minden időjárási helyzetben

A nagy szilárdságú acélból készült, IPX5 vízálló KickScooter minden időjárási körülmények között készen áll a kemény kihívásokra.

Intelligens akkumulátor kezelő rendszer

A Segway-Ninebot egyedi akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.

 • Rövidzárlat elleni védelem
 • Túláramvédelem
 • Kettős védelem a túltöltés ellen
 • Kettős védelem a túlterhelés ellen
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Alacsony feszültség elleni védelem
 • Testreszabható töltési határértékek

Készüljön fel egy olyan hosszú utazásra, amilyenben még nem volt része!

Üzemmódok

Három üzemmód minden alkalomra: tovább, gyorsabban vagy a kettő ötvözete. Hangulatától függően választhat, hogy ECO módban hosszabb távot szeretne megtenni, vagy Sport módban gyorsan odaérjen céljához, vagy Drive módban a kettőt összhangba hozva. A vezetési módok közti váltás pofonegyszerű a műszerfalon található gomb kétszeri megnyomásával. A Séta üzemmódot (5 km/h maximális sebességgel) a mobilalkalmazáson keresztül is aktiválhatja.

Az F2 sorozat új funkciója lehetővé teszi, hogy a Segway-Ninebot mobilalkalmazáson testre szabja a Sport üzemmódot. Így szabályozhatja akár a maximális sebességet vagy a gyorsulást is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés