KENSINGTON
Kensington ErgoSoft Csuklótámasz, gél töltésű, fekete (K52802WW)
  • Cikkszám: 271145
KENSINGTON

Kensington ErgoSoft Csuklótámasz, gél töltésű, fekete (K52802WW)

  • Cikkszám: 271145
4 899 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
48 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Rendkívül puha tapintású prémium külsővel, amelyet gél párnázat támogat a páratlan minőség és kényelem érdekében. Az ergonómus jóváhagyta, hogy optimális egészséget, kényelmet és védelmet biztosítson az Önnek megfelelő beállítással, testreszabott méretekkel és egyedi ívelt kialakítással. A professzionális szintű tervezés praktikus, de egyben ízléses és visszafogott eleganciát biztosít. 1 inchnél magasabb egerekhez javasoljuk.

Részletes ismertető

Ultra-Soft Feel: A prémium külsőt gélpárnás támasz egészíti ki, hogy páratlan minőséget és kényelmet biztosítson. A rendelkezésre álló legpuhább anyagokat kínáló csuklótámasz nem tapad a bőréhez, és könnyen tisztára törölhető. Ideális 1 inchnél magasabb egerek számára.

Ergonómusok által jóváhagyott: Az ergonómiai szakértők véleménye által és jóváhagyásával tervezett csuklótámasz optimális egészséget, kényelmet és védelmet biztosít Önnek a megfelelő beállítással, testreszabott méretekkel és egyedi ívelt kialakítással. A csuklótámasz minimalizálja a kézre gyakorolt ismétlődő megerőltetés hatását. A páratlan puhaságot és az ergonómiai tudományt ötvözi, így tökéletes a munkához és a játékhoz.

Professzionális szintű tervezés: Funkcionális és kifinomult, visszafogott eleganciát biztosít. A csúszásmentes gumi hátlap megakadályozza, hogy a többi rész elcsússzon, akár dolgozik, akár játszik.

Letörlési védelem: Megfelel a MIL-STD-810H 504.3 folyadékok általi szennyeződések tesztnek, amely vizsgálja a lebomlási ellenállóságot abban az esetben, ha legalább 24 órán keresztül tisztító és fertőtlenítő oldószereknek, például alkoholnak és fehérítőnek van kitéve.

Továbbá TAA kompatibilis is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés