Gorenje
Gorenje R619EAW6 Egyajtós hűtőszekrény, fehér
  • Cikkszám: 273931
Gorenje

Gorenje R619EAW6 Egyajtós hűtőszekrény, fehér

  • Cikkszám: 273931

184 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
398 l
Hűtő űrtartalma
398 l
Külső méret
59,5 x 185 x 66,3 cm
Szín
Fehér
Zajszint
38 dBA
Szélesség
59,5 cm
Magasság
185 cm
Mélység
66,3 cm
Energiaosztály
E
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Egyajtós
398 l
Űrtartalom
398 l
Hűtő űrtartalma
59,5 x 185 x 66,3 cm
Külső méret
Fehér
Szín
38 dBA
Zajszint
59,5 cm
Szélesség

Egy hűtő, amely felismeri a szokásaidat. Ezt az intelligens rendszert arra terveztük, hogy használattól függetlenül optimális hőmérsékletet tartson fent a készülékben. Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, meleg levegő zavarja meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását.

Friss, mintha épp most szedted volna le a fáról

A legalacsonyabb hőmérséklettel rendelkező fiók a normáltérben, amely ideális húsok, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi aromáját, színét és ízeit.

Ideális a nagybevásárlások után

Az intenzív hűtési funkció a szokásos hőmérséklet közel felére, 3°C-ra csökkenti a normáltér hőmérsékletét. A tágas belső térrel kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére a nagyobb bevásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a hűtő hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.

Szabad ajtóhasználat

Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezheted a hűtődet! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudod húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottad ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényednek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

Azért, hogy a hűtőgéped is pihenhessen

Az EcoMode gazdaságos üzemmód jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, amikor a tulajdonos hosszabb időre távol van otthonról. Mivel ilyen esetben a hűtő ajtaját ritkán, vagy egyáltalán nem nyitják ki, ennek az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik ehhez a helyzethez, ami maximális energiamegtakarítást eredményez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés