Gorenje
Gorenje R619EEW5 Egyajtós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273933
Gorenje

Gorenje R619EEW5 Egyajtós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273933

179 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
398 l
Hűtő űrtartalma
398 l
Szín
Fehér
Zajszint
38 dBA
Szélesség
59,5 cm
Magasság
185 cm
Mélység
66,3 cm
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
123 kwh/év
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Egyajtós
398 l
Űrtartalom
398 l
Hűtő űrtartalma
Fehér
Szín
38 dBA
Zajszint
59,5 cm
Szélesség
185 cm
Magasság

A hűtőszekrény belsejének hátsó falán lévő ventilátor folyamatosan mozgatja a hűvös levegőt, biztosítva, hogy keringjen. A keringő levegő hűtésének köszönhetően a hűtőszekrény teljes belseje egyenletesen lehűl és a hátsó falon vagy az üvegpolcok alatt nem alakul ki kondenzáció. Ideális hőmérsékletet biztosít minden olyan élelmiszer számára, amelynek hosszú ideig frissnek kell maradnia.

Gyors hűtés heti vásárlás után

Nagyon fontos az állandó hőmérséklet a hűtőszekrényben. Amikor a hűtőszekrényt tömeges vásárlás után töltik meg, a SuperCool funkció a szokásosnál 3°C-kal alacsonyabbra csökkenti a hőmérsékletet, az aktiválás után 6 órán át működik, majd automatikusan kikapcsol. 

Nincs korlátozás az ajtónyílásra

Ezzel a rendszerrel a hűtőszekrényt közvetlenül a falra, egy munkafelület vagy egy másik eszköz mellé helyezheti, mert a SlotIn-rendszerrel a hűtőszekrény ajtaja továbbra is nyitható a készülék teljes szélességéig. 

Energiamegtakarítás

Az EcoMode programmal sok energiát takaríthat meg, ha hosszú ideig nincs a házban. Mivel a hűtőszekrény ajtaját ezután ritkábban vagy egyáltalán nem nyitják ki, energiatakarékos üzemmódban adaptálhatja készülékét ehhez a helyzethez, és így maximális energiamegtakarítást érhet el.

Pénzt takaríthat meg

A 15 éves vagy annál idősebb eszközök akár háromszor több energiát fogyasztanak, mint az újak. Az új Gorenje modellek kiváló hőszigeteléssel vannak felszerelve. Az egységek továbbfejlesztett ajtótömítéssel, a hűtőrendszer legkorszerűbb alkatrészeivel és elektronikus vezérléssel rendelkeznek, amelyek minimálisra csökkentik az energiafogyasztást.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés