Tesla
Tesla IC200B Indukciós főzőlap
  • Cikkszám: 282644
Tesla

Tesla IC200B Indukciós főzőlap

  • Cikkszám: 282644
7 999 Ft / db
9 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
79 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
18 cm-es főzőzóna
Teljesítmény
1 500 W
Főzőlapok száma
1 db
Szín
Fekete
Szabályozható hőmérséklet
Igen

A Tesla indukciós tűzhelyek elkápráztatják hatékonyságukkal, de kifinomult kialakításuknak köszönhetően kulináris varázslatra is inspirálnak!

Részletes ismertető

8 teljesítményszint

Ezzel a Tesla indukciós tűzhellyel 8 különböző teljesítményfokozat közül választhat, és kiválaszthatja az aktuális főzési igényeinek leginkább megfelelőt!

Túlmelegedés elleni védelem

Ha a készülék hőmérséklete meghalad egy bizonyos biztonsági értéket, a túlmelegedés elleni védelmi rendszer működésbe lép, megelőzve a potenciális veszélyt.

Gyermek biztonsági zár

Egyszerűen érintse meg az ikont a Gyermekzár opció aktiválásához, és minden következő parancs érvénytelenné tételéhez. A tűzhely a lezárás előtti utolsó parancs szerint működik tovább. Egy három másodperces érintés elegendő a zár feloldásához.

Automatikus kikapcsolás egy percen belül

Ha a készülék be van kapcsolva, és nem érzékel edényt a lapon, egy perc múlva automatikusan kikapcsol – az Ön és szerettei biztonsága érdekében.

LED digitális kijelző

Tartsa szemmel az összes fontos információt az egyszerű, mégis elegáns LED digitális kijelzőnek köszönhetően. A Tesla indukciós tűzhelyeket a hatékony főzéshez, de a modern dizájnt is szem előtt tartva alkották meg.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés