Panasonic
Panasonic ES-EY70A-G503 Dupla tárcsás epilátor
  • Cikkszám: 285731
Panasonic

Panasonic ES-EY70A-G503 Dupla tárcsás epilátor

  • Cikkszám: 285731
44 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
449 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 44 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Gyors és gördülékeny epilálás mellett áthúzásonként több szőr távozik, hála a Panasonic EY termékcsaládjában található Kettős tárcsa technológiának. A 60 csipesz akár 0,5 mm-es szálakat is képes könnyebben megragadni, amely jól mutatja a dupla erőteljesség lényegét.

Részletes ismertető

Dupla tárcsa kettős hatással

A Panasonic dupla tárcsás fej az epilálást gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Míg az első tárcsa ragadja meg a legtöbb szálat, a második kitépi a maradékot. Így egy lehúzásnyira kerül a selymesen sima bőr.

Akár 0,5 mm-es szálak eltávolítása

A hatékony epiláláshoz az összes vastagságú és hosszúságú szálat egyszerre kell megragadni. A csipeszek optimalizált szélességének köszönhetően a Panasonic EY epilátor még a nagyon rövid, 0,5 mm-es szálakat is befogja, amely a gyantázáshoz is túl rövid.

Nyomásérzékelő biztosítja a kényelmes epilálást

Az epilátor LED-lámpát tartalmaz. Túlzott rányomáskor a LED villogással figyelmezteti a felhasználót a megfelelő erősségű rányomásra a kényelmes epilálás és a sima eredmény érdekében.

A LED-lámpának köszönhetően nem hagy ki egy szőrszálat sem a nehezen hozzáférhető területeken.

Könnyű fogás

Hála a karcsú nyélnek, kényelmesen élvezheti az epilálást. A könnyű fogású markolat gyorsítja a szőrtelenítést, elősegíti a manőverezést.

Tetszőleges sebesség

Válassza ki a megfelelőnek ítélt sebességi beállítást. Az epilátor a különféle bőrtípusoknak és érzékenységi szinteknek megfelelően lágy, normál és erős üzemmódot is kínál.

Rugalmasan elforduló fej

Az epilátor rugalmas feje 90°-ban képes mozogni. Minden ívet pontosan követve teszi tökéletesen szőrtelenné azokat a testkontúrokat, amelyeken tetőtől talpig áthalad.

Adapterek

Ez a szőrtelenítőkészlet tartalmazza az összes testrész bőrének simaságát biztosító alapadaptereket is. A zöld epilátorkészlet tartalmazza az elsődleges epilátorfejet lábhoz és karhoz, valamint a bikinivonalra és hónaljra való adaptert és egy exkluzív borotvafejet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés