Az alap a rizs és a borsó
A Vegan Proteinnél ezt úgy értük el, hogy két olyan fehérjeforrást kombináltunk, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást: a rizsfehérjét, amely alacsony lizintartalmú, de gazdag kéntartalmú aminosavakban (például cisztein és metionin), valamint a borsófehérje, amely alacsony kéntartalmú aminosavakat tartalmaz, de lizinben is gazdag. További összetevőket adnak ehhez a csodálatos alaphoz.
Aprított goji bogyó: A goji bogyót évezredek óta használják afrodiziákumként Kínában. A fanyar, élénkpiros bogyó íze olyan, mint a cseresznye és a szeder keveréke, 8 esszenciális aminosavat és sok C-vitamint tartalmaz.
Quinoa liszt: Az ókori inkák a reformkonyha ezt a kedvelt alapanyagát minden gabonaféle anyjának tartották, pedig a valóságban ez csak egy "álgabona". Kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos gabonafélék, ugyanakkor több fehérjét (16%). Ásványi anyagoknak is kiváló forrása, mert káliumot, kalciumot, magnéziumot és vasat tartalmaz.
Aprított acai bogyó: Az Amazonas esőerdőiből származó acai bogyó kiemelkedő ORAC-val (oxigéngyökök felszívó képessége) rendelkezik.
Egy adagban (25 g): 106 kcal, 19 g fehérje
Hozzáadott aminosavak: 1390 mg L-glutamint, 650 mg L-arginint.
Keverjen el 1 adag (25 g = 3 evőkanál) port 250 ml vízzel. Edzés után azonnal fogyassza. Pihenőnapokon este igyál egy koktélt.
Összetevők: borsófehérje izolátum, rizsfehérje, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, ízfokozó (glicin és nátriumsója), L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), fahéj, sűrítőanyagok (karragén, cellulózgumi), quinoa liszt 1,6%, aromák, goji bogyópor 1,1%, acai bogyópor 0,6%, étkezési só, édesítőszer (szukralóz).