Spokey
Spokey 40249 Salamba masszázs szett
  • Cikkszám: 265441
Spokey

Spokey 40249 Salamba masszázs szett

  • Cikkszám: 265441

8 990 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
89 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A masszázsgörgők az otthoni edzés kiegészítői - lehetővé teszik az izmok lazítását. A velük végzett gyakorlatok egészségügyi előnyökkel járnak - növelik a véráramlást, javítják a mozgást a testmozgás során, növelik a mozgástartományt és csökkentik a megterhelés és a sérülések kockázatát.

SALAMBA masszázs henger:

a regeneráló masszázsrúd tökéletes lesz mind a bemelegítés, mind a gyakorlatok után. Felgyorsítja a masszírozott izmok regenerálódását és kellemes módon ellazítja őket. Támogatja a hát, a has, a lábak erősítését szolgáló edzést.

SALAMBA lábhenger:

a lábhenger egyedülálló hatása lehetővé teszi, hogy pihentető és melengető talpmasszázst hajtson végre. A SALAMBA lábhenger használata csillapítja a fájdalmat, javítja a vérkeringést és erősíti a láb íveit. Alakja és szerkezete jól illeszkedik a láb alakjához. Hűtőmasszázsra is használható - kb. egy órával edzés előtt tegye a hűtőbe.

SALAMBA masszázslabda:

a Spokey SALAMBA masszázslabda tökéletes a vérkeringés serkentésére, a cellulit ellen és stresszoldó gyakorlatok során. Enyhíti az izomfeszültséget és támogatja a bőr regenerálódását. Segédanyagként működik a masszázs során - segít csökkenteni az izomfeszültséget és megszüntetni a fájdalmat.

SALAMBA sima labda:

a sima labda tökéletes eszköz az önmasszázshoz. Kicsi, bármilyen táskába belefér, így bárhová magával viheti. Úgy működik, hogy a labdát olyan helyekre szorítja, amelyek fájdalmat okoznak. Egy ilyen masszázs azonnal enyhíti a feszültséget, enyhíti a fájdalmat és a túlterhelt testrészeket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés