OMA
OMA Eternity 5101CA futópad
  • Cikkszám: 265283
OMA

OMA Eternity 5101CA futópad

  • Cikkszám: 265283

184 990 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Ismerje meg az OMA új, otthoni használatú futópadját. Jól megtervezett, tartós futópad, amelyet a kényelem, stabilitás és az egyszerűség jellemez. Tökéletesen méretezett kialakításának köszönhetően kiváló testmozgás biztosít egyaránt fiatalok és idősek számára kocogáshoz és gyalogláshoz is.

Tökéletes megoldás

Ha komfortos és biztonságos edzésre vágyik, ugyanakkor az ízületek védelme érdekében egy rugalmasabb felületen szeretne mozogni, akkor érdemes kipróbálni az OMA Eternity futópadot!

Futópad edzés hatékony módja, hogy elérje fitness-céljait. Formálja az izmokat és a testet, fejleszti az erőnlétet miközben kalóriát éget. A változatos dőlési szintek segítségével a különböző izomcsoport edzését nehezebbé teheti, mint általában egy szabadtéri futás során. Tökéletes megoldás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára.

1,5 HP folyamatos teljesítményű motor

Élvezze a megfelelő motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely hosszú élettartamot, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. 3 lóerős maximális teljesítményű motor 16 km/h maximális sebességet biztosít, 10%-ban állítható dőlésszög mellett. Nagyobb kihívást jelentő edzések sem okoznak kihívást. Kiváló választás gyalogláshoz, kocogáshoz vagy futáshoz!

Stabil, letisztult kialakítás

Az OMA Eternity 5101CA futópad megörökölte a cég népszerű tulajdonságait, jellegzetes stílusát, de új elemeivel naprakész külsőt kapott. Új kézreálló kezelőfelülete egyszerű és gyors használatot biztosít. Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának köszönhetően kisebb helyen biztonságosan tárolható. A kiváló kardióedzést a rugózattal alátámasztott futófelület és az egyenletes és zökkenőmentes motorhajtás biztosítja.

Jól használható futófelület

42 x 125 cm-es, csúszásmentes futófelülettel rendelkezik, amely kényelmet, biztonságot és abszolút komfortot nyújt. Rugózatának köszönhetően az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

Maximális terhelhetőség: 100 kg

Teherbírása és robusztus kialakítása kiváló stabilitást biztosít mindennapi edzéshez, és hosszan tartó terheléshez is. A vastag acélszerkezet és a széles talp kialakítás biztonságos stabilitást és kiváló tartósságot biztosít.

Edzésprogramok

A kék háttérvilágítású LCD kijelzőjének segítségével folyamatosan nyomon követhető az edzés állapota. A 12 előre beállított program változatos edzés élményt biztosít minden felhasználó számára.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Könnyen felhajtható

Függőleges összecsukható rendszer, mely segít a kisebb helyen történő tárolásban. Lenyíló biztonságos hidraulika, ami megakadályozza a kéz- és lábsérüléseket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés