Yenkee
Yenkee YMS 3600YW Marksman Moduláris gamer egér, sárga
  • Cikkszám: 291636
Yenkee

Yenkee YMS 3600YW Marksman Moduláris gamer egér, sárga

  • Cikkszám: 291636
9 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
99 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
12 400 dpi
Szín
Sárga

Ha dobogóra akarsz állni egy e-sport mérkőzésen, vagy sikeres akarsz lenni az egyjátékos küldetésekben, megéri pontos találatokat adni. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW moduláris gamer egér érzékeny PIXART 3327 érzékelővel rendelkezik, amely akár 12400 DPI érzékenységgel, 30 G gyorsulással és extra gyors 1000 Hz-es válaszidővel tudja követni kezed minden mozdulatát. Az ellenségnek esélye sincs. A gombok ideális válaszideje érdekében az egér moduláris rendszere lehetővé teszi a kapcsolók cseréjét. A csomagban Kailh és Huano típus áll rendelkezésre, de személyes ízlésednek megfelelően mást is használhatsz.

Részletes ismertető

Kapcsolódás a játékberendezéshez

Az ingyen letölthető számítógépes alkalmazásnak köszönhetően lehetőséged nyílik módosítani az egér különböző programozható funkcióit. Például ott a látványos RGB háttérvilágítás, amely színekkel tölti meg a szobádat, vagy a gombok megnyomásakor végrehajtott műveletek. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW egér kábeles csatlakozásával számos problémának elejét veheted. Nincs hosszadalmas párosítgatás, csak csatlakoztasd az USB-kábelt a PC-hez, Xbox vagy PlayStation konzolhoz avagy a tablethez, és már játszhatsz is. Ráadásul elemre sincs szükség, mivel a kábel a tápellátást is biztosítja.

Moduláris rendszerű egér

A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy az egér fizikai elemeit testre szabhasd. Az említett kapcsolókon kívül kicserélheted az egér elülső és hátsó borítását is. A MARKSMAN YENKEE YMS 3600YW gamer egér csomagjában egy hosszabb és egy rövidebb változatot kapsz színes kivitelben, és kipróbálhatod, melyik illik jobban a kézformádhoz és a személyes stílusodhoz. A borítások speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely részben megakadályozza az izzadást, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a túlzott nedvesség károsítja az egeret. Játssz kedvedre a MARKSMAN moduláris gamer egérrel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés