Yenkee
Yenkee YGC 300 Stardust Gamer szék, RGB világítással
  • Cikkszám: 281607
Yenkee

Yenkee YGC 300 Stardust Gamer szék, RGB világítással

  • Cikkszám: 281607
74 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
749 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

A játék zűrzavar a monitoron zajlik, de hogy ez hogyan alakul, az a játék-odúdban dől el. A háttérvilágítás annyira belehúz a cselekvésbe, hogy a történet kellős közepén találod magad. A távirányítóval könnyedén beállíthatod az egyiket a számtalan színes fénymódból, illetve annak sebességét vagy intenzitását, és így összehangolhatod az irányítószoba légkörét a harctéri helyzettel. Nagyon sok színt kínál, köztük a 12 alapszínt is, így könnyedén ráhangolódhatsz a munka módra is. És amikor már túl sok a fény, bármikor kikapcsolhatod.

Részletes ismertető

Annyi lehetőséget kínál arra, hogyan tudod ergonomikusan testre szabni, hogy valójában inkább már egy harci exoskeleton. Megerősíti a testedet, felépítésével és habpárnáival támogat, ahol csak szükséges, ugyanakkor teljes szabadságot ad neked. Büszkélkedik még deréktámasszal és a fejtámlával, melyeket rugalmas pántok segítségével könnyedén beállíthatsz, valamint állítható háttámlával, melynek dőlése 90 és 150 fok között választható meg. A hab a tortán a párnázott kartámasz, ahol beállíthatod a magasságot, a hosszúságot és a vízszintes szöget, így egy kemény küzdelem után a vállad, a könyököd és a kezed sem fárad el.

Robusztus acélszerkezettel büszkélkedik, melynek terhelhetősége akár 150 kg, de a poliuretánnal bevont 60 mm-es nylon kerekeknek köszönhetően szinte hallhatatlanul közlekedik. Ezenkívül ezek a kerekek biztonságosan átviszik a bármilyen felületre, így nem kell attól tartanod, hogy a padlód a megvívott csaták heges krónikájává válik. Ezen felül 4. biztonsági osztályú gázemelő rendszerrel rendelkezik, így remek kilátást nyújt, még akkor is, ha teljes harci díszben vagy. A csatatérre nem kell magaddal húzni egy mobilgenerátort - a világítás USB-n keresztül működik, akár egy szabványos USB-adapterrel, akár egy power bankkal. Csak rajtad múlik, hogy mit választasz, a forrást külön választhatod meg.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés