Eta
Eta Aquasim Pro 1265 90000 Kézi gőztisztító
  • Cikkszám: 272435
Eta

Eta Aquasim Pro 1265 90000 Kézi gőztisztító

  • Cikkszám: 272435

12 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
900 W
Gőznyomás (bar)
3,5 bar
Kábel hossza
500 cm
Tartozékok
Flexibilis hosszabbító cső; Kónikus fúvóka; Formázott gőzfúvóka; Nylonból lévő kerek kefe; Széles törlő; Lapos fej textíliával; Átlátszó víztartály; Tölcsér
Működésjelző fény
Igen
Porszívó típus
Gőztisztító

Az Eta Aquasim Pro egy rendkívül hatékony kézi gőztisztító, mely használható számos felületen (fürdőszobákban, ablakokon, tükrökön, radiátoron, de még grillsütőn is). E mellett környezetbarát is, hiszen a tisztításhoz nincs szüksége semmilyen vegyszerre vagy egyéb anyagra a forró gőz erején kívül. Bekapcsolása után 3 perccel már kezdheti is a takarítást.

Az Eta Aquasim PRO kézi gőztisztító hatékony segítség háztartása tisztántartásához. A forró gőz segítségével, vegyszer használata nélkül, alaposan fertőtlenítheti a különféle felületeket és anyagokat, eltávolíthatja a szennyeződéseket és elősegítheti a zsír oldódását. A gőztisztító használata nem csak gazdaságos és kíméletes tisztítást tesz lehetővé, de ökológiai szempontból is megbízható tisztító eszköz.

Egyszerű, praktikus

A készülék bekapcsolása után nagyon gyorsan, mindössze 3 perc elteltével már megkezdheti a tisztítást. A 3,5 bar-os gőznyomás automatikusan szabályoz. Maximális működési ideje 10 perc, így elegendő ideje lesz, hogy megszabaduljon még a legmakacsabb szennyeződésektől.

A könnyű kezelést egy extra hosszú tápkábel segíti, amely 5 méteres hosszának köszönhetően semmilyen módon nem akadályozza a tisztítást.

Számos felületen használható

A tartozékok széles választékának köszönhetően az Aquasim PRO gőztisztító képes kezelni a lekülönfélébb felületeket is pl. a fürdőszobákat és WC-ket, mosogatókat, illesztéseket, ablakokat vagy tükröket, valamint radiátorokat és a grillsütőket. Használhatja továbbá a kárpitozott bútorokon vagy az autó belső terének és kerekeinek kíméletes tisztításához is.

A forrázás megelőzése és a biztonság érdekében a gőztisztító hőszigetelt házzal és biztonsági szeleppel rendelkezik.

Nem csak a készülék kezelése egyszerű, de a gőztisztító tartozékait is gyorsan és egyszerűen cserélheti.

Eta Aquasim Pro

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés