Hoover
Hoover HPS700 011 H-PURE 700 STEAM Multifunkciós porszívó és gőztisztító
  • Cikkszám: 270765
Hoover

Hoover HPS700 011 H-PURE 700 STEAM Multifunkciós porszívó és gőztisztító

  • Cikkszám: 270765
89 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
899 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kábel hossza
700 cm
Űrtartalom
300 ml
Súly
6,53 g

A Hoover H-PURE 700 STEAM Multifunkciós porszívó és gőztisztító tökéletes társ a ház tisztán tartásában, bárhol, bármikor. A gőz segítségével vegyszermentesen szabadulhat meg a szennyeződésektől és fertőtlenítheti felületeit. Porszívó funkciója pedig rendkívül praktikus a 3 rétegű porszűrőjének és 4 méter hosszú hosszabbító csövének köszönhetően.

Részletes ismertető

Hoover H-PURE 700 STEAM multifunkciós porszívó és gőztisztító minden felületre. Egyszerre vagy külön tisztít és fertőtlenít. Legyen otthona mindig tiszta és higiénikus!

Padlón kívüli felületek gőztisztítása: A H-PURE 700 kiválóan alkalmas többféle felhasználásra otthona számos területén: fürdőszobában, konyhában, nappaliban, padlón vagy akár az autó belső terében. Komplett tartozékkészletének köszönhetően a levehető kézi gőzölő használható tükrökön, ablakokon, csempéken, redőnyökön és kanapékon.

3 gőzfokozat: A gőz intenzitása egyéni igények alapján állítható be: alacsony a kényes felületekhez, például parkettához; közepes csempe és műanyag számára; magas intenzitás a márvány és kő felületekhez.

H-PURE 700 STEAM Multifunkciós porszívó és gőztisztító

Elpusztítja a kórokozók és baktériumok 99.9%-át*: Az erőteljes gőzkibocsátás elpusztítja a háztartásban előforduló kórokozók és baktériumok 99,9% -át * szinte minden felületen. Segít az egészségesebb környezet megteremtésében, csupán víz felhasználásával. Vegyszermentes módszer otthonának tisztítására és fertőtlenítésére.

* Staphylococcus Aureus; Salmonella Enteritidis; Candida Albican; Aspergillus Niger. Független laboratóriumok által végzett vizsgálatok.

100%-ban természetes higiénia: A gőztisztítás a legtermészetesebb módszer a biztonságos és higiénikus otthoni környezet fenntartására vegyszerek és tisztítószerek használata nélkül. A H-PURE 700 STEAM az ideális takarítógép - az allergének ellen is kiemelkedően hatékony.

Kiemelkedő szűrési hatékonyság: A finom por befogásával a 3 rétegű szűrő tiszta levegőt juttat vissza a légkörbe.

Ciklonos technológia: A ciklonos technológiaegyenletes szívóteljesítményt, porleválasztási hatékonyságot és ritkább szűrőkarbantartást garantál.

Padló feletti felületek porszívózása: Használja a 3az1-ben kiegészítőt a könyvespolcok vagy a magas bútorok tetejének tisztításához. A praktikus 4 méter hosszú hosszabbító cső és a merev hosszabbító cső lehetővé teszi a legmagasabb felületek elérését is.

Kompakt tárolás: Kompakt és könnyen tárolható, tárolási mérete mindössze 85 cm magas! Csak távolítsa el a fogantyút, és rögzítse a szívófejnek erre kialakított részébe.

Duo action szívófej: A Duo Action szívófej porszívóz, gőzöl, vagy mindkettőt egyszerre, miközben rendkívül könnyen irányítható. Lenyűgöző tisztítási eredményeket biztosít minden felületen, beleértve a szőnyegeket is.

H-PURE 700 STEAM Multifunkciós porszívó és gőztisztító

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés