Hoover
Hoover Steam Capsule CAP1700D 011 Gőzölős felmosó
  • Cikkszám: 270764
Hoover

Hoover Steam Capsule CAP1700D 011 Gőzölős felmosó

  • Cikkszám: 270764
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kábel hossza
700 cm
Tartozékok
Négyzetes és háromszög alakú fej
Porszívó típus
Gőztisztító
Űrtartalom
700 ml
Súly
3 g

Ez a Hoover gőzölős felmosó tökéletes társ a takarításban, ha egy egyszerű megoldásra vágyik. Nem kell semmilyen mosószer használatához, teljesen vegyszermentesen tisztít, csupán a forró gőz segítségével fellazítja a szennyeződéseket és hatékonyan eltávolítja azokat. Minden padlófelületre alkalmas, még fa és laminált padlóra is.

Részletes ismertető

Gőzölős felmosó: Ideális megoldás a ház vagy lakás természetes és egyszerű tisztítására és annak tisztán tartására. Nincs szükség vegyszerekre vagy mosószerekre, csupán vízre. A gőz nagy intenzitásának és hőmérsékletének köszönhetően bármilyen típusú szennyeződést fellazít, könnyen és hatékonyan.

Minden padlófelületre alkalmas: A Hoover gőzölős felmosó bármilyen típusú felületen használható, még fa és laminált padlón is. A szőnyegre kifejlesztett tartozéknak köszönhetően azoknak tisztítására is alkalmas.

Hoover CAP1700D 011 Gőzölős felmosó

Vegyszermentes tisztaság: Ez a készülék csak és kizárólag tiszta vizet használ az erőteljes tisztítóerő megalkotásához. A gőz nem hagy mérgező maradványokat, és hatékonyan eltávolítja a baktériumokat.

Dupla szívófej: A felmosó két gőzfejjel rendelkezik: a téglalap alakú fej nagy felületek tisztítására, a háromszög alakú fej sörtékkel a szennyeződések és a makacs szennyeződések eltávolítására szolgál. Sarkok tisztítására is ideális.

Elpusztítja a kórokozók és baktériumok 99.9%-át*: Az erőteljes gőzkibocsátás elpusztítja a háztartásban előforduló kórokozók és baktériumok 99,9%-át* szinte minden felületen. Segít az egészségesebb környezet megteremtésében, csupán víz felhasználásával. Vegyszermentes módszer otthonának tisztítására és fertőtlenítésére.

* Staphylococcus Aureus; Salmonella Enteritidis; Candida Albican; Aspergillus Niger. Független laboratóriumok által végzett vizsgálatok.

Hoover CAP1700D 011 Gőzölős felmosó

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés