Philips
Philips HR1946/70 Avance Collection Gyümölcscentrifuga
  • Cikkszám: 266068
Philips

Philips HR1946/70 Avance Collection Gyümölcscentrifuga

  • Cikkszám: 266068

132 699 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
200 W
Szín
Fekete

A MicroMasticating Juicer nagy adagolócsövének köszönhetően az ételt nem kell apróra vágni, így az elkészítési időt is megtakaríthatja. A préselés után minden alkatrész tisztára öblíthető. A 200 W-os gyümölcscentrifuga megfelelő a puha gyümölcsök, kemény zöldségek, valamint a leveles zöldségek feldolgozásához. A Philips Avance Collection HR1946/70 MicroMasticating technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően, akár a gyümölcs térfogatának 90%-át is kinyerheti. 

MicroMasticating kivonatok akár 90%-át a gyümölcsöknek

A gyümölcsökben és zöldségekben sok ezer sejt található, amelyek gyümölcslevet, vitaminokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat tartalmaznak. A Philips innovatív MicroMasticating technológiája úgy van kialakítva, hogy kinyitja a sejteket, hogy a maximumot kipréselje kedvenc összetevőiből, és segít abban, hogy a gyümölcsök akár 90%-a kerüljön a pohárba, és ne hulladékként.

Préselje le kedvenceit, beleértve a banánt és a mangót is

Készítsen finom, egészséges gyümölcsleveket lágy gyümölcsökből és kemény zöldségekből. Levet készíthet kedvenc kombinációjából, és ezt a terméket még azokhoz a speciális keményítőtartalmú összetevőkhöz is használhatja, amelyekből általában nagyon nehéz a lé, mint például a banán vagy a mangó.

Tegyen az italokba leveleket, zöldeket és dióféléket

A rostokkal teli levelek és zöldek is kiváló alapanyagai az egészséges gyümölcsleveknek, és ezek mind feldolgozhatóak ebben a facsaróban. A MicroMasticating technológiával a búzafű, a spenót és még sok más fontos kiegészítője lehet a napi gyümölcsleveknek. Bizonyos dióféléket, például mandulát is használhat a mandulatej elkészítéséhez.

Az előtisztító funkció kipréseli a gyümölcslé utolsó cseppjeit is

Az előtisztítás funkció egy speciális program, amely az utolsó cseppeket is kipréseli a facsaróból, miközben megtisztítja a termék belsejét. Ez segít abban, hogy a legjobbat hozza ki gyümölcseiből és zöldségeiből, és elkerülje, hogy az értékes gyümölcslé elpazaroljon a tisztítási folyamat során.

Könnyen levehető és tisztára öblíthető konyhai szerszám nélkül

Könnyen leszerelhető kialakításának és perem nélküli részeinek köszönhetően ez a facsaró egyszerűen csak csapvízzel tisztítható. Mivel nincsenek éles szélei, az összetevők rostjait vagy részecskéit másodpercek alatt leöblítik.

Egyedülálló szitamentes kialakítás, kevesebb mint 1 perc alatt tisztítható

Egyedülálló szitamentes kialakításunk lehetővé teszi, hogy a lé zökkenőmentesen áramoljon a pohárba, áthaladva egy szűrőn, amely eltávolítja a nem kívánt részeket a léből, és olyan könnyen tisztítható, hogy nincs szükség kefére.

Az innovatív cseppzár tisztán tartja a pultot

A teljesen integrált csepplezáró lehetővé teszi, hogy megálljon a gyümölcspréselések között, és mindig tisztán tartsa konyhai munkalapját. Egyszerűen nyomja meg a gyümölcslé kifolyó alját, és anélkül, hogy megnedvesítené az ujjait, a lé áramlása leáll.

Kevesebb előkészítés 2x nagyobb adagolócsővel

A nagyobb adagolócső lehetővé teszi, hogy gond nélkül készítsen gyümölcsleveket. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan elkészítse a tápláló gyümölcsleveket, mivel kevés előkészítésre van szükség.

Vékony facsaró minden integrált alkatrészével

Az optimalizált, 11 cm széles kialakítás lehetővé teszi, hogy a gyümölcscentrifugát mindig a konyhai munkalapon tartsa, így bármikor készen áll a gyümölcslé készítésére. Nagyon kevés helyet foglal a tárolásban és használat közben is, mivel teljesen integrált, így nincs szükség külső rekeszre a gyümölcscentrifuga során.

A gyümölcslé közvetlenül a pohárba

A közvetlenül a pohárba préselés lehetővé teszi, hogy minden poharat családtagjai ízléséhez igazítson, így elkerülheti a felesleges alkatrészek használatát és tisztítását, valamint tiszta marad a konyhai munkalap.

Inspiráló receptkönyv mellékelve

A receptek és az összetevők kiválasztása fontos része a gyümölcscentrifuga élményének. Ebben a könyvben 40 receptben adunk ihletet, és teljes útmutatást adunk a receptekből származó egészségügyi előnyökhöz.

A levehető részek a péptartályban tárolhatók

A gyümölcscentrifuga minden kisebb kivehető alkatrésze, mint például a tálca, a nyomó és a gyümölcslé-edény tárolható a péptartályban. Így minden alkatrészt biztonságosan tárolhat, és mindig tudja, hol találja azokat a következő gyümölcspréselés alkalmával.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés