Rowenta
Rowenta CF6135F0 Volumizer 3D Forró levegős hajformázó kefe
  • Cikkszám: 269222
Rowenta

Rowenta CF6135F0 Volumizer 3D Forró levegős hajformázó kefe

  • Cikkszám: 269222
17 322 Ft / db
21 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
173 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ionizáló funkció
Igen
Bevonata
Kerámia
Egyéb jellemzők
Hideg kivitelű, megfogható csúcs
Sebesség állíthatóság
Igen

A Rowenta Volumizer 3D egyszerre szárítja és formázza a hajat. Kialakításának köszönhetően extra volument biztosít, ionizáló funkciója pedig fényessé varázsolja a hajat. A terméken három beállítás közül lehet választani, így igazán igényeidre szabhatod a hajformázást.

Részletes ismertető

Rowenta CF6135F0 Volumizer 3D forró levegős ovális hajformázó kefe: ha olyan terméket szeretne, amely egyszerre szárítja és formálja a haját, akkor nem kell tovább keresnie.

A Rowenta Volumizer egy forradalmi hajformázó eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen új dimenzióba helyezze át a hajápolási gyakorlatát. Tapasztalja meg a különbséget három funkcióval - a hajtöveket megemelő szárításnál, a haj természetes volumenét növelő formázásnál, valamint a gyors szárítást lehetővé tevő XL ovális fejjel. Ezen felül XL méretű, ovális hajkefe a gyors hajszárítás érdekében. Jelenjen meg nap mint nap gyönyörű külsővel a 4 ionizáló kimenetnek köszönhetően, amelyek milliónyi iont bocsátanak ki és 360°-os lefedettséget biztosítanak, hogy haja sima, fényes és ragyogó legyen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés