Dreame
Dreame Glamour Vezeték nélküli hajvasaló, rózsaszín
  • Cikkszám: 288410
Dreame

Dreame Glamour Vezeték nélküli hajvasaló, rózsaszín

  • Cikkszám: 288410
47 999 Ft / db
59 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
479 Pont
db
-12 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fokozatok száma
3 db
Maximális hőmérséklet
210 °C
Egyéb jellemzők
Akkumulátoros működés
Bevonata
Turmalin
Szín
Rózsaszín
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen

Egy szép és sima frizuráról álmodik? A Dreame hajvasaló segítségével ezt elérheti! Segítségével nem csak kiegyenesítheti a haját, hanem gyönyörű hullámokat is adhat neki anélkül, hogy kárt okozna. Többé nem kell aggódnia a hosszú várakozási idő miatt, amíg a készülék készen áll a működésre. Sőt, a Dreame hajvasaló a frizurájának ápolásában is segít, hiszen használata során negatív ionok szabadulnak fel. Mától élvezheti a gyönyörűen formázott hajat, bárhol is van!

Részletes ismertető

Biztonságos a hajnak

A Dreame hajvasaló a legnagyobb körültekintéssel készült, így teljesen biztonságos a hajára. Az innovatív hővezető rendszernek köszönhetően jobb állandó hőmérséklet-hatás érhető el, így kevesebb sérülést okoz. Sőt, a hőmérséklet-különbség a teljes lemezen kevesebb, mint 10°C, ami hozzájárul a hő egyenletes eloszlásához, elkerülve a túlzottan forró pontokat, amelyek károsíthatják a haját. A Dreame segítségével álomfrizurája elérhető közelségbe kerül!

Hőmérséklet szabályozás

A Dreame készülék intelligens hőmérséklet-szabályozással van felszerelve. A kéthullámú indukciós hőmérsékletmérő rendszernek köszönhetően a lemez felületén 160-210 fokos hőmérséklet tartható fenn. Ez csökkenti a haj károsodásának vagy túlmelegedésének kockázatát, és a formázás akár 8 órán keresztül is tart!

Különböző módok

Aggódik, hogy a hőmérséklet túl magas lesz a hajához? A Dreame segítségével ez a probléma megszűnik, mivel ez a hajvasaló 3 fokozatú vezérlési lehetőséggel rendelkezik, amellyel a különböző igényekhez és elvárásokhoz igazítja a működését. Ha a haja finom, vékony vagy sérült, válassza a Normál módot, amely 165°-on tartja a hőmérsékletet. Ha azonban normál vagy közepesen vastag hajú, akkor a 185°-os hőmérséklet Mérsékelt módban tökéletes egyensúlyt biztosít a hatékony egyenesítés és a frizuravédelem között. Az Ultra mód (210°) viszont a vastag, nehéz vagy különösen göndör hajúak számára készült.

Felhasználóbarát

A Dreame hajvasaló nemcsak funkcionális és biztonságos eszköz, hanem nagyon felhasználóbarát is. Kompakt és könnyű kialakítású, így könnyen elfér a táskában. Még ha fontos megbeszélésre vagy munkába sietsz is, tökéletes frizurát készíthetsz, hiszen a készülék mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik! Sőt, a speciális állítható kialakítás megakadályozza a hajhúzást, így a hajvasaló használata még kényelmesebb!

A negatív ionok ereje

A Dreame hajvasaló segítségével gondoskodni fog frizurájáról, a negatív ionok erejének köszönhetően. A készülék turmalinnal bevont lemezekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a statikus elektromosságot, így a haja jobban kezelhető lesz. A negatív ionok simává és széppé varázsolják a frizuráját, és már indulhat is!

Erőteljes akkumulátor

A Dreame hajvasaló használata nagyon kényelmes, mert vezeték nélkül működik. A gyors lemerüléstől azonban nem kell tartanod, mert erős akkumulátorának köszönhetően akár 25 percig is üzemelhet! Ráadásul USB-C kábellel akár 120 perc alatt is könnyedén feltöltheted, mivel támogatja a 15 W-os gyorstöltést. A Dreame segítségével korlátok nélkül elkészítheti tökéletes frizuráját!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés