Philips
Philips BHS510/00 Hajvasaló
  • Cikkszám: 265849
Philips

Philips BHS510/00 Hajvasaló

  • Cikkszám: 265849

14 999 Ft / db
19 999 Ft / db helyett

db
-25% kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fokozatok száma
12 db
Maximális hőmérséklet
230 °C
Bevonata
Kerámia
Szín
Fekete
Teljesítmény
50 W
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Lapok hossza
105 mm

ThermoShield

A ThermoShield technológia lehetővé teszi a haj formázását anélkül, hogy aggódna a hőkárosodás miatt. Érzékelője úgy szabályozza a hőmérsékletet, hogy a haj gyökerétől hajvégéig a legmagasabb, egyenletes és megfelelő hőmérsékletet kapja.

Kerámialapok argán olajjal

A hajvasaló kerámialapokat használ, melyek argánolajjal vannak átitatva, hogy a hajformázás gyors és könnyed legyen. A haj selymesen sima felület benyomását kelti, mintha egy fodrászszalonból lépett volna ki.

Széles hőmérsékleti tartomány

Válasszon 120 °C és 230 °C közötti hőmérsékleti tartományból, hogy hosszan tartó formázási eredményeket érjen el, miközben minimálisra csökkenti a haj károsodásának kockázatát.

50%-kal gyorsabb egyengetés

A sima lapok segítségével a hajvasaló simán siklik a hajon, így kevesebb időt tölthet formázással, és több időt tölthet a nagyszerű eredmény élvezetével.

Részletek, amelyek benyomást keltenek

A fejlett kerámia lemezek tapadnak a hajra, és szabályozzák a nyomást. Ez egyenletes hőeloszlást biztosít a formázási teljesítmény fokozása érdekében.

105 mm hosszú lapok

A hosszabb, 105 mm-es lemezek jobb érintkezést tesznek lehetővé a hajjal, így tökéletes kiegyenesítést, könnyebb használatot és rövidebb munkaidőt érhet el.

Ionic Care

A feltöltött negatív ionok megszüntetik a statikus elektromosságot, kondicionálják a hajat és kisimítják a hajvégeket, hogy fokozzák a haj fényét. Az eredmény sima, göndörödésmentes, fényes haj.

BHS510/00

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés