Philips
Philips BHS520/00 Hajvasaló, világoskék
  • Cikkszám: 265848
Philips

Philips BHS520/00 Hajvasaló, világoskék

  • Cikkszám: 265848
18 809 Ft / db
19 799 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
188 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fokozatok száma
12 db
Maximális hőmérséklet
230 °C
Bevonata
Kerámia
Szín
Világoskék
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Lapok hossza
105 mm

ThermoShield

A ThermoShield technológia lehetővé teszi a haj formázását anélkül, hogy aggódna a hőkárosodás miatt. Érzékelője úgy szabályozza a hőmérsékletet, hogy a haj gyökerétől hajvégéig a legmagasabb, egyenletes és megfelelő hőmérsékletet kapja.

Részletes ismertető

Kerámialapok argán olajjal

A hajvasaló kerámialapokat használ, melyek argánolajjal vannak átitatva, hogy a hajformázás gyors és könnyed legyen. A haj selymesen sima felület benyomását kelti, mintha egy fodrászszalonból lépett volna ki.

Széles hőmérsékleti tartomány

Válasszon 120 °C és 230 °C közötti hőmérsékleti tartományból, hogy hosszan tartó formázási eredményeket érjen el, miközben minimálisra csökkenti a haj károsodásának kockázatát.

50%-kal gyorsabb egyenesítés

A sima lapok segítségével a hajvasaló simán siklik a hajon, így kevesebb időt tölthet formázással, és több időt tölthet a nagyszerű eredmény élvezetével.

Részletek, amelyek benyomást keltenek

A fejlett kerámia lemezek tapadnak a hajra, és szabályozzák a nyomást. Ez egyenletes hőeloszlást biztosít a formázási teljesítmény fokozása érdekében.

105 mm hosszú lapok

A hosszabb, 105 mm-es lemezek jobb érintkezést tesznek lehetővé a hajjal, így tökéletes kiegyenesítést, könnyebb használatot és rövidebb munkaidőt érhet el.

2x Ionic Care

Ez az erőteljes ionos rendszer felerősíti a haj fényét formázásonként kétszeres ionos ápolással. Negatív ionok millióival tölti fel haját minden négyzetcentiméteren, mely megszünteti a statikus elektromosságot, erősíti a hajat és kisimítja a hajvégeket. Ez göndörödésmentes, kivételesen fényes hajat biztosít.

BHS520/00

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés