LG
LG SC9S Hangprojektor
  • Cikkszám: 286918
LG

LG SC9S Hangprojektor

  • Cikkszám: 286918
229 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 299 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Összteljesítmény
400 W
Bluetooth
Igen
Szín
Fekete

A háromszintű térbeli hangzás virtuális hangkupolát képez. Az LG SC9S hangprojektor kitolja a szórakozás határait. Ez a hangprojektor háromszintű térbeli hangzást kínál, így még inkább magával ragadó és pontosabb hangélményt nyújt. A HRTF (Head Related Transfer Function) technológiás 3D processzor segítségével a hangprojektor egy virtuális középréteget hoz létre. Ez azt jelenti, hogy a hangrétegek olyan minőségű, bonyolult térhatású hangot képeznek, amelyet normál esetben csak a moziban tapasztalhat.

Részletes ismertető

A tökéletes párosítás az LG OLED evo C szériás TV készülékekhez

Bemutatjuk az LG SC9S hangprojektort – az LG OLED evo C szériás készülékek tökéletes párját.

Tapasztalja meg a még inkább magával ragadó hangzást kifogástalan dizájn mellett.

Szinergia, ami egy új élményben teljesedik ki

Az LG hangprojektor tökéletes LG TV-khez. A legjobb TV és hangprojektor szinergiája teljesen új szintre emeli a szórakozás élményét. Élvezze könnyűszerrel.

Az LG hangprojektor tökéletesen harmonikus hangzást biztosít LG TV-hez. Az LG TV hangját és a hangprojektort egyszerre használja a lehető legjobb hangélmény érdekében. Érezze a hang minden részletét.

Tapasztalja meg a moziminőségű hangzást. A Dolby Atmos, a DTS:X és az IMAX Enhanced technológiákat ötvözve az LG hangprojektor moziszerű hangot varázsol a nappalijába. Minden irányból tiszta és valósághű hanggal veszi Önt körül, így a kedvenc filmjeinek minden jelenetének a középpontjába kerülhet a nagy teljesítményű, élethű hangzással.

Az LG új Dolby Atmos hangprojektora három felfelé irányított csatornával. Bemutatjuk az LG új három felfelé irányított csatornával rendelkező hangprojektorát. Ez azt jelenti, hogy az LG SC9S hangprojektor szélesebb és gazdagabb hangzásvilágot biztosít. Ezzel az otthonában élvezheti a magával ragadó hangélményt.

Érezze a basszus dübörgését, érezze az erősebb és mélyebb basszust kedvenc zeneszámaiban és filmjeiben. A vezeték nélküli mélynyomó könnyű szerrel kiadja a mély hangokat nagyobb hangerő mellett is, így a jobb minőségű basszus messzebbre elhallatszik.

Egyedülálló módon élheti át a tartalmakat. Csatlakoztassa az LG SC9S hangprojektort egy konzolhoz vagy Blu-Ray lejátszóhoz, és csak merüljön bele a kedvenc játékaiba, TV-műsoraiba és filmjeibe. A hangprojektor késleltetésmentes tévézési élményt kínál a legjobb kép- és hangminőség biztosítása mellett.

Élvezze a HD minőségű zenei streaming szolgáltatásokat

Játsszon le zenét a hangprojektoron. Kompatibilis a Spotify és a Tidal Connect szolgáltatásokkal. Az LG hangprojektor támogatja az MQA (Master Quality Authenticated) technológiát, mely kiváló minőségű hangot továbbít Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés