BEMUTATJUK A ZENEHALLGATÁS VEZETÉK NÉLKÜLI VILÁGÁT EGYETLEN APPLIKÁCIÓVAL.
Mindig melletted – bárhol,bármikor

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthatsz az okostelefonodról, számítógépedről, tabletedről, vagy NAS-ról az otthonodban lévő egyéb MusicCast eszközökre.
Irányítsd, ahogy akarod!

Minden a kezedben- az ingyenes MusicCast CONTROLLER alkalmazással. Csak érintsd meg és állítsd be a kívánt zenét.
Vezeték nélküli hangszóró

A MusicCast eszközök képekes Bluetoot-on kereszül tovább küldeni a hangot bármilyen bluetooth-os hangszórónak vagy fejhallgatónak.
 
 

Házimozi erősítő

Bluetooth® kompatibilis vezeték nélküli hangátvitel
Az RX-V483 tartalmazza a Bluetooth® funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszás okostelefonok és más eszközök segítségével. A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelnél,a zene élénk,tiszta visszaadását.

4K Ultra HD Pass-through HDCP 2.2
Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványoknak köszönhetően a 4k 60fps átviteli minőséget. Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 4K-ban, minőségromlás nélkül, valamint a HDCP 2.2, amely teljes mértékben megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek, a szabvány 4K videó átvitelnél.
 
 
 
Vezeték nélküli HD audio.

A WX-010 kompatibilis a népszerű streaming szolgáltatások széles skálájával, köztük a széles körben elterjedt Spotify®-el, a feltörekvő Tidal és Deezer szolgáltatásokkal. Bármelyik okostelefon zeneszámát hallgasd vezeték nélküli Bluetooth® vagy AirPlay® csatlakozáson keresztül, és élvezd a zeneszámokat, az internetes rádióállomásokat és a YouTube ™ típusú videohívásokat.

Érintsd meg és állítsd be a kívánt zenét.

Ráadásul felveheted az EQ beállításait, és finomhangolhatod a zeneszámok hangját, hogy azok jobban illeszkedjenek a hallgatási helyhez vagy a személyes preferenciáihoz. Könnyű és kompakt -ez a hangszóró megszólaltatja a kedvenc zenéidet a szobádban, a konyhádban vagy bárhol máshol.
Akár a falra is akaszthatod.


Erős térhatású hangzás a szoba minden pontján .

A készülék tartalmaz két beépített mélynyomó egységet, plusz egy egyedi basszreflex nyílást. Továbbá két mélyközépsugárzó és két magassugárzó szolgál a kiegyensúlyozott közép és tiszta magas hangokhoz. Az AIR SURROUND XTREME lehetővé teszi a párbeszéd és egyéb hangok elölről érkező tiszta hangját, miközben más egyedi hangokat a többi csatornán a hátulról és oldalról hallunk majd.
 
 
 
 

 

Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen