Fedezd fel a Huawei App Gallery-t!

Gspace

A Huawei AppGallery az új generációs HUAWEI készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Segítségével a HUAWEI mobilkészüléken kereshetsz, letölthetsz, kezelhetsz és megoszthatsz mobilalkalmazásokat. Az AppGallery négyszintes biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja a platformon bemutatott alkalmazások biztonságos letöltését és használatát.

Az AppGallery intuitívan könnyen használható, és az alkalmazások beszerzése egyszerű:

1

Nyissa meg az AppGallery-t, és írja be az alkalmazás nevét, pl. Facebook vagy Instagram.

2

Válassza ki az alkalmazást, és nyomja meg a Telepítés gombot.

3

Biztonsági ellenőrzésre kerül sor, és amikor megjelenik az alkalmazás neve, kattintson a Megnyitás gombra.

Gspace

Gspace

Azon HUAWEI okostelefon-felhasználók, akik a Google-alkalmazásokhoz való egyszerű hozzáférés lehetőségét keresik, kipróbálhatják a Gspace-t, egy harmadik féltől származó alkalmazást, amely hozzáférést biztosít a Google szolgáltatásához és alkalmazásaihoz. A Gspace az AppGallery-ben érhető el, és azonnal hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz. Nemcsak a Google-alkalmazások, hanem az olyan népszerű alkalmazások, mint az Uber vagy a Spotify is elérhetők a HMS-telefonokon, így a felhasználók néhány perc alatt kihasználhatják azok teljes funkcionalitását.

1

Először is, lépjen az AppGallery-be a HUAWEI okostelefonján. Ott könnyedén megtalálhatja a népszerű globális alkalmazásokat. Érdemes átnézni a a Top alkalmazások listáját, hogy biztosan ne maradjon le semmiről, különösen a helyi leggyakrabban használt alkalmazásokról.

2

Ezután az AppGallery-ben keresse meg, majd telepítse a Gspace alkalmazást. Ez automatikusan hozzáférést biztosít az olyan kulcsfontosságú alkalmazásokhoz, mint a YouTube, a Messenger, a Gmail, az Instagram, a Google Fotók és a Google Térképek. Ha rákattint a kívánt alkalmazásra, az a Google Play-en keresztül letöltődik.

3

Ezen a ponton győződjön meg róla, hogy a Google-fiókjának adatai kéznél vannak. Ezzel tud majd bejelentkezni a Google Play-be.

4

Ha a Google-alkalmazásokat a Gspace-en keresztül tölti le, azok alapértelmezés szerint a Gspace alkalmazáson belül helyezkednek el, de áthelyezheti őket a kezdőképernyőre is. A Gspace-ben hosszan lenyomva az alkalmazás ikonját, a "parancsikon létrehozása" lehetőséget választva, az alkalmazást a Kezdőképernyőhöz adhatjuk. Ennek a lehetőségnek köszönhetően gyorsan megnyithatók az olyan kulcsfontosságú alkalmazások, mint például a Facebook, a YouTube vagy a Gmail.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés